• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Optimale outdoor DSLR.

 

De nieuwe telg van de Pentax familie is een feit: de K-30 is een middenklasse model spiegelreflexcamera met opvallende eigenschappen. Zo beschikt deze camera over een weerbestendig, stofdicht en koudebestendige behuizing waarmee voorheen alleen de topmodellen uitgerust werden.K-30

Naast de fantastische  outdoorspecificaties beschikt de Pentax K30 over een Full HD videofunctie waarbij gefilmt kan worden in 1920x1080p in16:9 met 30fps, 25fps of 24fps, een korte sluitertijd van 1/6000e en een high-speed opname met zes beelden per seconde (bps).

 

Verder is de K-30 uitgerust met een APS-C CMOS sensor welke ruim zestien miljoen pixels telt en heeft een gevoeligheidsbereik van ISO 100-12800. (ISO 25600 als uitbreiding).

Ondanks de compacte behuizing is de pentax K 30 uitgerust met een glazen prismazoeker met een beeldveld van bijna 100% wat in de praktijk optimaal is voor scherpstellen of kadreren. Het prismahuis steekt ook ver uit naar voren, wat als voordeel heeft dat de ingebouwde flitser wat hoger op kan klappen.

 

drie kleuren leverbaarVoor de autofocus wordt de SAFOX IXi+ AF sensor module gebruikt met een speciale lens om chromatische aberratie sterk te verminderen.

 

Het AF-systeem beschikt over 11 meetpunten waarvan negen van het kruistype. Een nieuwe functie is de mogelijkheid om het onderwerp te volgen (AF-tracking). Ook zijn de snelheid en nauwkeurigheid van het opsporen van bewegende onderwerpen tijdens AF-scherpstelling sterk verbeterd.waterdichte behuizing

 

Net als bij de vorige instapmodellen is ook de Pentax K-30 in meerdere kleuren leverbaar. Er is keuze uit drie kleuren: Kristalwit en Kristalblauw, met een glanzende afwerking en Klassiek Zwart.

Verkrijgbaar vanaf begin juli 2012.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief