• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

camera-sensor-body-reinigen-schoonmakenCamerasensor schoonmaken


Sinds de introductie van de digitale camera zijn er heel wat stadia doorlopen tot de hedendaagse camera’s ons bereikten. Nu zijn digitale spiegelreflex camera’s met verwisselbare lenzen en supergevoelige sensoren de maat. Apparaten vol met technologische hoogstandjes, processoren en circuits. Vergelijk dat eens met de eerste - logge - digitale camera waar nog 3.5 inch grote floppies ingingen als opslagmedium. Er is een hele generatie mensen die niet eens meer weten wat een floppy is. Al met al hebben we op fotografisch gebied grote stappen voorwaarts mogen maken de laatste jaren, gelukkig maar. De apparatuur is verfijnder en gevoeliger geworden en daar schuilt dan ook gelijk een gevaar. De sensor en de binnenbehuizing van de camera kan vies, stoffig of zelfs vettig worden. Zelfs als je je lenzen niet regelmatig wisselt dringt er uiteindelijk toch stof en vuil door tot in de body en zet zich vast op onderdelen. En niks is zo vervelend als op elke foto hetzelfde nare stofje op z’n vaste plek terug te zien, of een stukje onscherp te hebben exact waar er een klein beetje vettigheid op de sensor terecht is gekomen.

digitale-camera-en-sensor-reinigenDe sensor reinigen is een precies werkje

Het schoonmaken van de sensor en binnenbehuizing is een precisiewerkje en uitermate foutgevoelig waarvoor je dan ook nog maar de juiste spullen moet aanschaffen. Zo maar even met een nat doekje de binnenkant proberen te reinigen is vragen om problemen maar ook als u het heel voorzichtig doet kan een gebrek aan expertise en/of ervaring u opbreken. Gaat het echt fout, dan is de schade vaak niet te overzien. Veel mensen durven het schoonmaken dan ook niet aan maar willen wel graag een schone sensor en stofvrije camera om de beste foto’s te kunnen blijven maken. Foto Booms is in dat gat in de markt gesprongen en biedt u nu een oplossing.de-sensor-cleaner-vakmanProfessioneel reinigen van uw camera, wel zo zeker


De medewerkers van Foto Booms, met hun jarenlange ervaring, reinigen uw camera professioneel, de binnenzijde van de behuizing en - last but not least - de hypergevoelige sensor. En u komt niet voor nare verrassingen te staan want de prijs staat van te voren vast: 45 euro. U brengt uw camera langs in de winkel in de van Woustraat en onze professionals zorgen ervoor dat als u uw apparatuur weer ophaalt deze als nieuw zo schoon is. Uw camera is door goede en ervaren handen behandeld en dat geeft een gerust gevoel. Het resultaat is telkens weer professioneel gereinigde apparatuur die er weer een hele tijd tegenaan kan. Komt u gerust langs met uw digitale camera of mail met ons voor meer informatie.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.