• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
booms quickprint amsterdam

Nieuwe Quickprint

Winkels komen en winkels gaan. Vooral de laatste tijd gaat het onder invloed van de crisis snel. De ene oude winkel is verdwenen en daar komt alweer een nieuwkomer waarvan - lijkt het - een aanzienlijk deel ook binnen 2 jaar de deuren weer moet sluiten. Het stemt je soms wat somber als je een buurtondernemer nooggedwongen ziet stoppen. Daar tegenover heb je dan ook de blijvertjes, de winkels die al jaren, vaak al tientallen jaren, in Amsterdam Zuid gevestigd zijn en elke economische cyclus aankunnen. Zo vond ik laatst een foto van 40 jaar terug, van m’n zusje en mij afgedrukt bij Foto Henk Booms. En die winkel bestaat nog steeds. Al vele vele jaren is het een begrip in Amsterdam. Het logo van Henk Booms stond zelfs nog onderop de foto. Oude tijden herleefden in mijn gedachtes.

bloemetje_voor_booms_quickprintDe blijvertjes

Foto Booms, typisch zo’n winkel die al heel veel jaren in de van Woustraat zit, op een of andere manier altijd met de tijd is meegegaan en fier overeind staat. Tegenwoordig verkopen ze in het filiaal in de van Woustraat en op internet camera’s en aanverwante zaken. Voor foto-afdrukken - en meer - gaat u gewoonlijk naar Booms Quickprint op de hoek Rijnstraat met de Vrijheidslaan. Ik liep daar van de week langs tijdens mijn boodschappenrondje en tot m’n grote verbazing - en schrik - zag ik dat de winkel van Booms Quickprint dicht was. Afgeplakt, opgedoekt, foetsie? Was deze ’buurtwinkel’ nou ook al ten prooi gevallen aan één of andere crisis?

Welnee, gelukkig niet. Ze zijn gaan juist heel goed en groeiden daardoor uit hun jasje, zeg maar gerust uit hun winkeljasje. Daarom hebben ze nu een pand betrokken op 30 meter afstand van de oude plek. Op de andere hoek van de Vrijheidslaan maar nu met het Victorieplein. Aan de andere kant van de gallerij dus. En een mooie winkel. Ruim ingericht, veel licht, heel veel producten en bovendien ook nog eens zeer behulpzaam en flexibel personeel.

foto 1-uurs service amsterdam
Openingsaanbieding

Ik liep er uit nieuwsgierigheid even naartoe. Grote ballonnen sieren de voordeur van de winkel die nu maar liefst 4 grote etalageramen kent en onder andere om de opening te vieren zijn alle fotoboeken in de aanbieding. U kent ze wel die prachtige hard of zacht gekafte fotoalbums met al uw vakantiefoto’s erin en dat voor een prijs waar nu nog eens 30% van afgaat (actiecode: 30KORTING is geldig tot eind augustus 2013). foto’s afdrukken amsterdamEen kans om niet te laten liggen. De mooiste momenten herbeleven wanneer u maar wilt. En uiteraard kunt u dat album op uw gemak thuis samenstellen via de gratis software van Booms en daarna via internet bestellen. Professionele afdrukkwaliteit en toch supersnel in huis zodat u al snel terug kunt bladeren door de kiekjes van die vakantie die ook dit jaar weer veels te snel voorbij ging.

Booms Quickprint leeft dus nog, sterker ze zijn springlevend op hun nieuwe plek want naast foto’s laten afdrukken in de winkel of snel even pasfoto’s laten maken hebben ze bepaald niet stilgestaan en kunt u tegenwoordig ook alles via internet bestellen, dus ook al uw fotoafdrukken, inclusief prachtige afdrukken op canvas. Behalve dan de pasfoto natuurlijk, daar hebben ze u toch nog even ter plekke voor nodig al zal ook dat vast ooit nog eens veranderen. En wedden dat Booms dan ook weer vooraan loopt?

Neemt u deze week zelf even een kijkje bij Astrid en Alex op hun nieuwe plek op het Victorieplein 2? U bent van harte welkom ook als u gewoon even rond wilt kijken. Tot snel!

Van oud naar nieuw route:

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief