• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Wat een keus, wat een assortiment....

 

 

teveel keus

 

 

Naast de gebruikelijke foto en video apparatuur heeft Fotobooms nu ook mediaspelers in het assortiment opgenomen. Moesten we in het verleden nog alles branden op een cd of dvd schijfje, tegenwoordig kan alles gewoon op een usb stickje gezet worden.

Misschien wel nog makkelijker en sneller is direct streamen of op de ingebouwde harde schijf zetten die bij veel mediaspelers is ingebouwd.

 

 

Was het voorheen nog een heel gedoe of het bestandstype wel of niet ondersteund word, is dit

momenteel bij elk merk opgelost en word zelfs 3D probleemloos afgespeeld op praktisch elke media speler. (let wel op, hiervoor heb je wel een tv of beeldscherm met 3d ondersteuning nodig en bijbehorende brillen.)
Ellenlange kabels trekken behoort ook tot het verleden. Het gros van de media spelers bezit standaard wifi dus binnen een mum van tijd zit de speler of streamer op uw thuisnetwerk en zit u lekker op de bank te genieten van uw favoriete film of serie.

 

                              binnenin de mediaspeler

 

De onderlinge merken staan vrij dicht tegen elkaar met hun specificaties, maar u doet er goed aan om van te voren na te gaan wat voor u de beste keus is. Wilt u mooie kleine streamer in de vorm van een usb stick of liever een iets ruimere speler die voorbereid is op uitzending gemist en netflix, of juist een wat grotere speler met ingebouwde harde schijf met een opslag capaciteit tot 4 terrabyte?
Er is een speler voor iedere wens en elke huiskamer.

 

Uiteraard kunnen wij u hiermee helpen in de vorm van advies in de winkel, telefonisch of via onze chat functie op de website.

Hier alvast een gemakkelijke link naar de directe merken:

mede8er - ac ryan - dune - popcorn - iconbit

 

                      nieuwe layout met jukebox

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief