• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Fotografie in zijn puurste vorm: het nieuwe LEICA T camerasysteem


 

Transcontinenta, importeur van Leica in Nederland, introduceert een nieuw Leica camerasysteem dat de fijne kunst van techniek en ambachtelijke topkwaliteit verenigt met design en bediening in een geheel nieuw en innovatief concept.
Vanaf het eerste idee tot het ontwikkelingsproces en in de uiteindelijke samenstelling was de focus van alle disciplines die bij de Leica T betrokken waren slechts op één enkel ding gericht: perfectie.
Het resultaat werd het Leica T-Systeem, een autofocus camera met een prachtige afwerking ’made in Germany’ die, samen met een portfolio van nauwkeurige, high-performance objectieven, een uitzonderlijke veelzijdigheid en bijzonder intuïtieve bediening biedt.
Uniek in ontwerp en teruggebracht tot de meest essentiële functies, biedt het nieuwe Leica T-Systeem alles wat iemand ooit nodig zou kunnen hebben voor pure, creatieve fotografie met de beste beeldkwaliteit.

                                      oud en nieuw


In samenwerking met Audi Design werd de typische vormtaal van Leica camera’s herzien en opnieuw geïnterpreteerd.
Met zijn tijdloze en strakke design, neemt de Leica T de onmiskenbare kenmerken van Leica productdesign en ontwikkelt ze systematisch met strakke lijnen, gladde oppervlakken en formeel minimalisme.
Eén van de opvallende kenmerken van deze camera is de compacte en solide body.
Deze is in de Leica fabriek met innovatieve precisietechnieken uit één stuk aluminium vervaardigd.
Het gebruik van hoogwaardige materialen en de verwerking daarvan in een uitgebreid productieproces, is uniek in de geschiedenis van cameraconstructie en geven de Leica T een onmiskenbare uitstraling en robuustheid.

                                      overzicht


Als aanvulling op het puristische design van de camera, is het bedieningsconcept van de Leica T al even duidelijk, eenvoudig en gericht op de relevante functies.
Het hart van het concept vormt het duidelijke design van het touchscreen display.
Talloze functies in de opname- en weergavemodus kunnen worden bediend door simpelweg het scherm aan te raken of te swipen”.
Heel herkenbaar voor de talloze smartphone en tablet bezitters vandaag de dag.
De Leica T is de eerste systeemcamera van Leica die voorzien is van een geïntegreerde Wi-Fi module. Foto’s en video’s kunnen rechtstreeks draadloos worden verstuurd van de camera naar een smartphone, tablet of computer en vervolgens worden gedeeld via e-mail, op Facebook of andere sociale media.
Een gratis Leica T-app voor iOS-apparaten is per direct beschikbaar.
( een app voor android apparaten zal snel volgen.)

 

                            leitz


De Leica T is beschikbaar vanaf 26 mei 2014 bij de erkende Leica dealers in Nederland.
Het assortiment aan accessoires zal direct na de lancering van de camera beschikbaar zijn.
De adviesverkoopprijs voor de Leica T body bedraagt € 1.525,00 incl. BTW, die van het Leica Vario-Elmar-T 18-56 mm f/3.5-5.6 ASPH. objectief € 1.475,00 incl. BTW. Het Leica Summicron-T 23mm f/2 ASPH. objectief heeft een adviesverkoopprijs van € 1.629,00 incl. BTW.

 

                                   

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief