• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

wedstrijd van titanen

 

 

SONY slaat Gopro Hero 3+ knock out met de nieuwe HDR-AS100!

 

 

 

 

 

 

In deze tijd waarin smartphones de compact camera’s vervangen en een gemiddeld aantal van 2,4 camera’s per gezin bijna als vanzelfsprekend wordt ervaren zijn de actioncams of zoals ze nu worden genoemd: sportscams ook niet meer weg te denken.
Was je voorheen nog speciaal met een camera op je helm of in de auto, kan je tegenwoordig niet meer naar een zwembad toe of je komt wel iemand tegen met een onderwater camera of sportscam.
Zelfs bij de skatebaan of speelplaats op de hoek houdt de jeugd zich bezig met zijn of haar trucs op te nemen in full hd video kwaliteit. Ze worden immers steeds betaalbaarder.
Toch zijn er twee merken die al geruime tijd de boventoon voeren en u voorzien van de hoogste opname kwaliteit en nieuwste snufjes: Gopro en Sony.

 

De titel verdediger: Gopro

 

Met het huidige topmodel, de Hero 3+ black edition, gaat Gopro nog een stap hoger dan full hd en biedt 2,7k en zelfs 4k filmmogelijkheden. Al is dit wel slechts in resp. 30 en 15 fps.
De kijkhoek is in drie stappen in te stellen: narrow, medium en ultra wide.
Ook nieuw op dit model is superview, protune mode, 30% beter gebruik van de accu en 4x snellere wifi.
Tevens vindt u natuurlijk ook de vertrouwde functies zoals: 12 megapixel foto’s, handmatig instellen van de witbalans en een waterdichte behuizing tot wel 40 meter.

 

De nieuwkomer: Sony

 

Al twee keer eerder deed Sony een poging om Gopro naar de troon te steken, na de AS15 en de AS30 komt Sony nu met de AS100.
Waren de voorlopers toch beduidend een stuk minder dan de Gopro varianten, de AS100 maakt korte metten met het paradepaardje van Gopro.
Op een flink aantal punten gooit de AS100 van Sony veel hogere ogen dan de Hero 3+ en niet op de minst belangrijke vlakken zelfs: betere ruisreductie, grotere sensor, mooier geluid, stabilisatie en is goedkoper !
De AS100 is zonder behuizing al spatwaterdicht en zorgt voor niet alleen fantastische beelden maar ook zeer goed geluid, iets wat altijd al een probleem is geweest bij Gopro.
Met de meegeleverde behuizing kan de AS100 tot 5 meter onder water en zelfs hiermee is het geluid nog goed te noemen. (met een optionele behuizing kan de as100 ook 40 meter onderwater)
Daarnaast heeft de AS100 NFC aan boord zodat u tot 5 stuks tegelijk kunt aansturen, een normale microfoonaansluiting van 3,5mm voor de doorgewinterde filmer en hebben we het al over de stabilisatie gehad ? Wat een verschil !
De AS100 is onder andere leverbaar in een remote kit, waarbij er een afstandsbediening in de vorm van een horloge meegeleverd wordt waarbij u zelfs kunt zien wat u opneemt en tot 5 camera’s tegelijk kunt bedienen.

             stuur tot 5 cameras aan


Op ons youtube kanaal kunt u terecht voor wat vergelijkingsfilmpjes tussen de twee zwaargewichten maar wat ons betreft is de Sony AS100 overduidelijk de winnaar door technische knock out.
Wij wachten met smart op de opvolger van Gopro voor een nieuw titelgevecht, maar voor nu feliciteren wij Sony met het behalen van de wereldtitel beste sportscam.

 

                                   

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief