• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
3 juni: exclusieve winkelacties en intro Sony A9!

Probeer zelf het nieuwe topmodel, met uitleg van natuurfotograaf en Sony-ambassadeur Gustav Kiburg. En krijg korting op talloze camera’s, lenzen en accessoires, alléén in onze winkel!

Pak uw agenda: 3 juni wordt een speciale dag. We combineren de introductie van de nieuwe Sony A9 camera met waanzinnige kortingsacties, alléén in onze winkel.

Sony A9

Naast eenmalige OP=OP acties kunt u op deze dag zelf de A9 testen. De A9 is het nieuwe topmodel van Sony voor sport- actie- en natuurfotografen die onvoorstelbare prestaties en snelheden neerzet.

Voorzien van ’s werelds eerste full-frame stacked CMOS-sensor van 24,2 MP die 20x (!) sneller is dan bestaande fullframe sensors. Hij schiet 20 fps in raw, heeft 693 autofocuspunten, is volledig geluidloos en trillingvrij met een zoeker zonder enige blackouts. Lees hier meer details over de A9.

Uitleg en zelf proberen

Speciaal voor deze dag is fotograaf en Sony-ambassadeur Gustav Kiburg aanwezig in onze winkel om alles te vertellen over deze topcamera voor pro’s en amateurs.

U kunt de A9 camera uitgebreid aan de tand voelen. Neem zelf een SD-geheugenkaartje mee, zodat u de foto’s naderhand thuis in alle rust kunt beoordelen. Heeft u fullframe lenzen van Canon? Breng ze mee, deze kunnen ter plekke worden gebruikt op de A9 in combinatie met een adapter.

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel in Amsterdam tussen 11.00 en 15.00 uur.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.