• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
Instax Square gaat vierkant en digitaal!

Doorbraak op het gebied van direct klaar fotografie: analoog en digitaal in één.

Instax direct klaar camera’s zijn superpopulair. Naast het Mini en Wide formaat lanceert Fujifilm nu Instax Square, het meest klassieke formaat: perfect vierkant. Yes! 62mm bij 62mm, met een mooie tijdloze witte rand erom.

En dat is nog lang niet alles, want de nieuwe Instax Square SQ10 camera is veel beter en handiger, want het werkt totaal anders. De SQ10 is een zogenaamde hybride camera: die kan niet alleen direct printen, het slaat foto’s eerst digitaal op. Hierdoor kun je beelden bewerken met leuke filters en effecten voordat je ze uitprint in de camera. En minder gelukte foto’s print je gewoon niet uit, dat scheelt in de fotokosten!

Instax meets Instagram

Maar deze digitale doorbraak heeft nog meer voordelen. Doordat de beelden digitaal zijn opgeslagen, kun je een leuke foto eenvoudig meerdere keren uitprinten. Je kunt zelfs digitale foto’s van je mobiel of een andere camera die je eerder hebt genomen met de Instax Square SQ10 bewerken en uitprinten, via een Micro SD kaartje.

Met datzelfde geheugenkaartje kun je digitale Instax Square foto’s ook exporteren, zodat je ze kunt delen op Instagram of andere social media en opslaan voor later.

De Instax Square SQ10 combineert zo het beste van de analoge en digitale wereld. Door de ingebakken digitale technologie maakt de camera ook veel betere foto’s, vooral in situaties met minder licht, zoals binnen of zelfs ’s nachts.

De camera heeft achterop een LCD-scherm met daaronder een draaiknop en enkele functieknoppen. Met deze intuïtieve bediening kun je mooie foto’s maken, bewerken en direct printen.

Bestel de Instax Square SQ10 en de bijhorende Instax Square film nu!

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

Maakt vierkante foto’s, direct klaar geprint en ook digitaal!

Fujifilm Instax SQUARE Film 10 foto’s pak

Fujifilm Instax SQUARE Film 10 foto’s pak

Let op: vierkant, niet geschikt voor Instax Wide of Mini camera’s


Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.