• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
Nieuwe sterspeler van team Canon: EOS 6D Mark II

Fullframe topper en opvolger van de enorm populaire Canon EOS 6D.
Wie de Canon EOS 6D heeft moet even knipperen met zijn ogen: de nieuwe EOS 6D Mark II lijkt er in eerste instantie als twee druppels water op. Laten we wel zijn: dit is een voordeel, want het nieuwe toestel voelt meteen vertrouwd aan, en de ergonomie is bijna helemaal uitontwikkeld.

Bijna, want aan de buitenkant heeft de Mark II een belangrijk verschil ten opzichte van zijn voorganger: een kantelbaar touchscreen. Voor Canon een primeur op een fullframe spiegelreflex, en de voordelen zijn duidelijk: composities met een laag of hoog perspectief zijn een peuleschil, en scherpstellen kan op het aanraakscherm zelf.

Live View is sowieso een ijzersterk punt van de EOS 6D Mark II, want met Dual Pixel technologie heeft de camera uitmuntende autofocus op de sensor, dus bovenop de aparte autofocussensor. En daarmee zijn we meteen onder de motorkap terecht gekomen. Hoe gelijk de buitenkant is, hoe anders is het binnenin.

Compleet vernieuwd

Canon heeft zo’n beetje alles vernieuwd en verbeterd. Een nieuwe CMOS sensor met 26,2 megapixels en de nieuwste processor, DIGIC 7. Deze combinatie zorgt voor de hoogste beeldkwaliteit, een groot dynamisch bereik, een hogere lichtgevoeligheid (tot ISO 40.000) en hogere burstsnelheid: tot 6,5 foto’s per seconde.

Dit maakt de EOS 6D Mark II tot een hypermoderne allrounder voor fotografie in de meest uiteenlopende scenario’s: portret, landschap, events, reisfotografie. Klaar voor het avontuur, want de camera is goed afgedicht tegen stof en vocht.Bij video komen het nieuwe kantelscherm en de uistekende Live View helemaal tot hun recht. Bovendien worden de videobeelden in de camera gestabiliseerd, met als gevolg mooie vloeiende beelden. Voor een spiegelreflex die zo geschikt is voor video is het jammer dat Canon geen 4K-mogelijkheid heeft ingebakken. Dat is anno 2017 toch wel een gemis.

Ook qua draadloze communicatie is de EOS 6D Mark II helemaal bij de tijd met wifi, NFC, bluetooth en GPS. Zo kun je met je smart device en de Canon app het toestel op afstand bedienen en eenvoudig de mooiste beelden direct delen via social media.

Overzicht van de nieuwe EOS 6D Mark II ten opzichte van z’n voorganger
Als je het hele plaatje bekijkt is de EOS 6D Mark II een waardige en moderne opvolger van de geliefde 6D. De ideale camera voor de ambitieuze, kritische fotograaf die zich wil blijven ontwikkelen en voor wie beeldkwaliteit en prestaties bovenaan staan.

De Canon EOS 6D Mark II is nu in de pre-order en zal eind juli verkrijgbaar zijn.

Heeft u een EOS 6D en overweegt u een upgrade? Laat uw oude camera bij ons taxeren, daar kunt u waarschijnlijk nog een zeer aantrekkelijk bedrag voor krijgen.


Canon EOS 6D Mark II Body

Canon EOS 6D Mark II Body

De nieuwe sterspeler van Canon: compacte fullframe camera voorzien van de laatste technologie: 26,2 megapixel sensor, DIGIC 7-processor, groot dynamisch bereik, Dual Pixel CMOS AF-technologie en een kantelbaar touchscreen.

Canon EOS 6D Mark II + 24-105mm iS STM

Canon EOS 6D Mark II + 24-105mm iS STM

De nieuwe sterspeler van Canon: compacte fullframe camera voorzien van de laatste technologie: 26,2 megapixel sensor, DIGIC 7-processor, groot dynamisch bereik, Dual Pixel CMOS AF-technologie en een kantelbaar touchscreen.

Canon Battery Grip BG-21

Canon Battery Grip BG-21

Handige Battery Grip voor twee accu’s, speciaal ontworpen voor de Canon EOS 6D Mark II.


Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.