• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

GRATIS lezing over de SONY A9
 

Zaterdag 25 november 2017
Van 10:00 tot 12:00 uur
Door Menno van der Veen

 

Menno van der Veen is een event-fotograaf met een zwak voor nieuwe gear. Hij is vooral werkzaam op de grotere EDM-festivals door heel Nederland.(Electronic Dance Music) Door constant research te doen naar de nieuwste technologieën en snufjes, staat hij bij elke nieuwe aankondiging vooraan om de nieuwe informatie niet te missen.

EDM MNO

Bent u ook een gadgetfreak of graag op de hoogte van alle nieuwe snufjes op camera gebied ? Heeft u al een Sony Fullframe systeemcamera of overweegt de aanschaf ? Meld u dan aan voor deze lezing over de Sony A9 Fullframe systeemcamera.

Dit professionele snelheidsmonster heeft de eerste stacked fullframe cmos sensor met 24 megapixel en schiet tot wel 20 opnames in raw. Met 693 autofocuspunten verspreid over 93% van de sensor ziet de camera alles ! Tel daarbij een volwaardig te gebruiken elektronische sluiter op en je hebt een beest van een camera die geluidloos en trillingsvrij kan fotograferen tot 1/32.000 seconde, dus geen last rolling shutter, klapperende spiegels of ratelende sluiters meer !

Sony A9

Zonder enige uitleg van wie dan ook kreeg Menno de A9 mee om eens flink aan de tand te voelen tijdens een van zijn werkzaamheden. Als verwoed tech freak had hij zich al wel flink wat ingelezen op het gebied van systeemcamera's alvorens aan de slag te gaan met de A9 maar de gezonde spanning verdween al bij de eerste shots en maakte plaats voor enthousiaste drang naar meer opnames maken.

Door de elektronische viewfinder zie je de uiteindelijke foto en kan je direct anticiperen, geen black-outs meer (verlies van beeld na het maken van een foto door de sluiter) en ook niet onbelangrijk: een steeds groter wordend arsenaal aan objectieven om je bij te staan ongeacht welk shot je wilt maken.

Tijdens de lezing zal Menno van der Veen een boekje open doen over de Sony A9 in de praktijk en zal wat van zijn geheimen verklappen achter de foto's.

Defqon 2

Niets is moeilijker dan mensen in donkere kleding met slecht licht, deze omstandigheden zijn meer regel dan uitzondering in het leven van Menno.

Hoe maak je dan toch die scherpe foto's ? Geloof mij, na de eerste vijf minuten hangt u aan de lippen van Menno want u krijgt tips en truucks hoe je onder dezelfde omstandigheden als hem ook zulke mooie foto's maakt.

Alsof de lezing zelf al geen gevulde schatkist is, zullen er voor alle deelnemers van de lezing ook nog speciale aanbiedingen gelden voor Sony producten. Dus geef je snel op want VOL = VOL.
Opgeven kan telefonisch: 020-6620666 of via email: info@fotobooms.nl

De lezing word gegeven op:

Jozef Israëlskade 95
1073 RD Amsterdam

Van 10:00 tot 12:00 uur
Inclusief koffie en thee

 

 

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.