• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Black Friday Gekte

Oorspronkelijk werd de term Black Friday gebruikt vanwege de enorme verkeersdrukte die ontstond rondom Thanksgiving in de Amerikaanse stad Philadelphia.

Een alternatieve theorie is dat rond deze periode de winkeliers uit de rode cijfers komen en “in het zwart” komen te staan ofwel winst beginnen te maken.
Vroeger was het namelijk de gewoonte om verliezen in rode inkt te schrijven.

Tegenwoordig is het echter het inluiden van de kerstperiode en maken de winkels speciale aanbiedingen om de mensen aan te trekken. Van Black Friday tot aan Cyber Monday draait het nu niet meer om een enkele dag, maar om een lang weekend.
De mensen moeten immers wel de tijd hebben om te genieten van al die aanbiedingen en uiteraard om deze aanbiedingen te vergelijken.
De meest fantastische prijzen komen de revue voorbij, de één nog gekker en lager dan de ander en de consument is de lachende derde.

Het cyberweekend duurt van vrijdag 23 november 2018 (Black Friday) tot en met maandag 26 november 2018 (Cyber Monday).

Houdt onze website en Facebook pagina dus goed in de gaten, en wil je echt niets missen? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook, dan ben je als eerste op de hoogte van onze Black Friday Deals.

Klik hier voor onze facebookpagina of schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief.

Black Friday Gekte

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.