• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]


Sony Imaging Lease
Bij Foto Booms heeft u nu de mogelijkheid om samen met BNP Paribas bepaalde Sony apparatuur te leasen met 0% rente. Hiermee verspreid u een kostbare investering en kan u gelijk beschikken over de nieuwste Sony apparatuur.

Wat houdt Sony Imaging Lease in?

- Vaste maandelijkse kosten
- 0% rente
- Looptijd van 24 of 36 maanden
- Koopoptie van slechts 5% van de aanschafwaarde aan het einde van het leasetermijn
- Alleen éénmalige administratiekosten van EUR 75,00

Twee soorten lease
BNP Paribas biedt u twee verschillende lease opties. De eerste optie is de Operational Lease. Deze vorm heeft het meeste weg van apparatuur huren. Tijdens de looptijd van de lease is BNP Paribas juridisch en economisch eigenaar van de apparatuur. Het is dus niet nodig om de apparatuur op uw eigen balans te vermelden of af te schrijven. U hoeft slechts de huurtermijnen als kosten op te voeren. Hier wordt maandelijks BTW op gerekend. Aan het einde van het lease termijn heeft u de mogelijkheid om de apparatuur over te nemen voor 5% van de aanschafprijs. De tweede optie is Financial Lease. Bij deze vorm bent u zelf eigenaar van de apparatuur. U investeert direct in nieuwe apparatuur, maar smeert de aanschafprijs uit over meerdere jaren. U vermeld de investering op uw balans en schrijft hier jaarlijks op af. Neem eventueel contact op met de belastingdienst of uw accountant om te overleggen of u in aanmerking komt voor de kleinschaliheidsinvesteringsaftrek. Aan het einde van de looptijd krijgt u de mogelijkheid om de apparatuur over te nemen voor 5% van de aanschafprijs.

Reken voorbeelden:
Operational Lease

Aanschafprijs: € 3499,- Incl. BTW
Aanschafprijs: € 2891,74 Excl. BTW
Kosten per maand bij 24 maanden lease: € 120,49
Kosten per maand bij 36 maanden lease: € 80,32
Eenmalige administratiekosten: € 75,-

Financial Lease
Aanschafprijs: € 3499,- Incl. BTW
Aanschafprijs: € 2891,74 Excl. BTW
Kosten per maand bij 24 maanden lease: € 120,49
Kosten per maand bij 36 maanden lease: € 80,32
Aanbetaling BTW: € 607,26
Eenmalige administratiekosten: € 75,-

De berekening is eenvoudig. De maandkosten zijn te berekenen door het bedrag excl BTW te delen door het aantal maanden van de overeenkomst.

Verzekering
Het is belangrijk dat alle apparatuur die geleased wordt ook verzekerd wordt. U kan dit bij uw eigen verzekering doen of u kan dit doen via de verzekering van BNP Paribas zelf. Hierover ontvangt u meer informatie over per brief, na het afsluiten van de overeenkomst.

Aanvraag en voorwaarden
U kan de lease aanvragen via e-mail of via onze winkel. U dient een KvK-nummer te overleggen welke minimaal 12 maanden oud is, samen met een geldig legitimatiebewijs. De totale aanschafprijs dienst minimaal € 1000,- (Excl. BTW) te zijn.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.