• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Voicerecorders, handzaam en hi-tech


voicerecorder-olympus-dm3Digitaal opnemen van geluid door musici, journalisten, podcasters, maar ook fotografen, studenten en mensen met een visuele handicap is nu een fluitje van een cent met de nieuwe Olympus DM-3, DM-5 en LS-11 voicerecorders.

Kristalheldere kwaliteit

Met deze recorders kunnen overal mooie en kristalheldere audio-opnamen worden gemaakt; op kantoor, op straat, op de dansvloer en in de vrije natuur. Maar u kunt er ook van alles op afspelen op hoge kwaliteit: geluidsopnamen, muziek, luisterboeken, podcasts en foto’s.

voicerecorder-olympus-dm5Veel functionaliteit

Deze voice recorders zijn ontwikkeld voor on-the-road en zijn dus handzaam klein en perfect voor op reis. Laat u echter niet misleiden want het maatje zegt niks over de prestaties. De voicerecorders zitten vol met geavanceerde functies zoals spraaksturing, ruisonderdrukking, zoekfuncties, agendafuncties en meer. De DM wordt compleet geleverd, met 4GB/8Gb geheugen en standaard 2 jaar garantie. Olympus weet dat deze voicerecorder serie een topper is en wil professionals hiervan laten profiteren. Er is dan ook een kleurendisplay en compatibiliteit met de bestandsformaten lineair PCM, MP3, WAV en WMA. De DM-5 is zelfs in staat tekstbestanden aan u voor te lezen maar helaas behoort de Nederlandse taal niet tot de mogelijkheden, wel Engels en Duits. Een klein minpuntje voor de Nederlandse markt.


voicerecorder-olympus-ls11Gebruikersgemak

De Olympus DM-3, DM-5 en de LS-11 zijn ontwikkeld met de hedendaagse mobiele levensstijl in gedachten, en passen dan ook voor een maximale vrijheid en flexibiliteit gemakkelijk in de palm van een hand. De LS-11 kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke uiterlijk en one-touch recording, inclusief afstandsbediening voor meer gebruikersgemak.

De technologie leent zich er tegenwoordig voor om voicerecorders te ontwikkelen die en klein en handzaam zijn maar niet inleveren op geluidskwaliteit en gebruikersgemak. Sterker de laatste twee worden telkens weer beter en u kunt nu genieten van een kristalhelder geluid en talloze gadchy functies.

Meer informatie

U kunt alle specificaties van de Olympus DM-3, Olympus DM-5 en Olympus LS-11 nalezen op onze site of u voor laten lichten in onze winkel op de van Woustraat in Amsterdam. Uiteraard verkopen wij ook alle denkbare voicerecorder accesoires. U parkeert bj ons voor de deur voor een dubbeltje per uur. Dat dubbeltje heeft u zo weer terugverdiend omdat wij naast uitstekende knowhow en service ook leveren tegen de laagst mogelijke prijzen. Geen tijd of geduld om naar de winkel te komen? Bestel dan via onze website en voor 17:00 uur besteld, betekent de volgende dag al bezorgd. Want we weten dat u het snel wilt.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief