• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

De Ultieme vakantie-camera

sanyo-waterproof
Kent u dat ook? U bent met uw kinderen op vakantie en u gaat met het gezin lekker zwemmen. Uw dochtertje vermaakt zich fantastisch in het zwembad maar u durft het water niet in met uw digitale camera. U mist een kans op een ideaal shot van uw gelukkige kind. Voor deze komende vakantie is daar eindelijk een betaalbare oplossing voor: de Sanyo Xacti VPC-CA100.

Boven en onder water

De Xacti is een waterdichte camera in een zeer handzame behuizing. U kunt met deze camera zonder angst het zwembad in. Sterker nog als uw dochter besluit naar de bodem te duiken kunt u met deze camera meeduiken met haar en gewoon film of foto´s blijven maken. De camera is namelijk tot 3 meter diep volledig waterdicht. Dat is toch een uniek shot dat boven water begint en onder water eindigt. Uw vakantiekiekjes worden er in ieder geval niet saaier van.

dual-camera-modeEn toch hoge kwaliteit

Ondanks zijn trendylook en handzaamheid levert de Xacti niets in op kwaliteit. U fotografeert tot 14 megapixels en u filmt in Full HD, jawel Full HD is de beeldkwaliteit die deze camera levert. En ingewikkeld is het ook al niet... op de bovenkant zit een one button start voor filmen of fotograferen. U hoeft dus geen professional meer te zijn om professionele plaatjes en filmpjes te maken. De Sanyo Xacti VPC-CA100 wordt deze zomer uw beste vriend.

sanyo-xacti-waterproof-cameraEn meer

Het houdt hier nog niet op. De Sanyo VPC-CA100 heeft ook nog eens 12x double range zoom, 38 mm groothoeklens en software die zelfs al op windows 7 werkt. Verder een face-chaser en een digitale image stabilizer. Deze camera komt dus op plekken die normaal niet bereikbaar waren en kan precies hetzelfde of meer dan zijn broertjes die altijd op het droge moeten blijven. Sanyo dacht waarschijnlijk bij zichzelf... laten we het dit keer gewoon iedereen naar de zin maken. En dat is gelukt met deze camera. Neemt u zelf even een kijkje op onze productpagina over de Sanyo Xacti VPC-CA100 of bestel ’m vandaag nog via onze website. Hij ligt dan morgen op uw deurmat, nog mooi op tijd voor de vakantie toch. U hoeft alleen nog maar de kleur (zwart, geel, roze) te kiezen.

sanyo-double-range-zoom

De camera kent twee ranges waar binnen u kunt in- of uitzoomen volgens een Sanyo methode die geen verlies van beeldkwaliteit oplevert.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief