• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

3D voor iedereen


panasonic-camcorder-3d-camcorder
De klok slaat 3 D
imensionaal

3D is sterk in opkomst op televisiegebied al ontbreekt de content ervoor nog. Dat hoeft voor u geen probleem meer te zijn met de Panasonic HDC-SDT750 want u schiet voortaan uw eigen 3D video’s en vertoont dat dan op uw televisie. Een wereld gaat open als u uw kind’s hand daadwerkelijk uit het scherm ziet komen als het naar de camera graait. Wat een ervaring en vanaf najaar 2010 ook voor u beschikbaar!3d-panasonic-camcorder-tvHoe werkt dat dan?

Panasonic introduceerde al eerder dit jaar hun 3D TV’s en 3D bluray en nu als allereerste fabrikant ook een 3D camcorder. Panasonic geeft hiermee de consument de mogelijkheid eigen regisseur in de wereld van 3D te zijn. Door middel van een 3D conversielens filmt de camera door twee lenzen welke exact zijn afgesteld op onze ogen. Door het beeld afzonderlijk per oog te verwerken wordt diepte weergegeven zoals onze ogen dit waarnemen.

Dat u voor de TV zit met een benodigd 3D brilletje vergeet u snel als u de overrompeld echte beelden gepresenteerd krijgt. Je krijgt de neiging het beeld in te lopen en in dit geval mee te gaan voetballen. Foto Booms herkent en erkent de enorme potentie van 3D en zal als voorloper fungeren op het gebied van 3D produkten.lumix-g-3d-lens3D lens voor Lumix camera’s


Naast de camcorder voor de bewegende beelden komt Panasonic ook nog eens met een speciale verwisselbare 3D lens voor de Lumix G systeem camera’s. Deze nieuwe compacte 3D verwisselbare lens maakt het mogelijk om eenvoudig en direct 3D opnames te maken met camera’s zonder speciale structuur voor 3D opnames. De nieuwe 3D lens maakt foto’s zonder ruis en zonder tijdsverschil tussen het linker- en rechterbeeld, zelfs bij bewegende objecten. 2010 is met recht het jaar van 3D! Onze kijk op foto en video zal revolutionair veranderen.


3d-panasonic-camcorderWanneer, hoeveel?

De eerste vraag is nog wel te beantwoorden: najaar 2010. De tweede vraag is op dit moment nog niet te beantwoorden want de prijzen zijn nog niet bekend. Maar blijft u de Foto Booms website volgen en zodra de prijzen bekend zijn zullen wij die publiceren. Heeft u ook al zo’n zin in 3D?

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief