• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

nieuwe-canon-eos-d60De Nieuwe Canon EOS 60D komt eraan

Vorige week bespraken we nog een digitale spiegelreflexcamera voor de beginner. Deze week gaan we een stap verder en staat een prosumer camera (professionele consument) centraal; de nieuwe Canon eos 60D.

In 2002 kwam de D60 al eens uit bij Canon maar we leven nu 8 jaar later en nu is er de 60D. Onbekend is waarom Canon voor bijna dezelfde typeaanduiding heeft gekozen. Canon heeft sinds 2002 een aantal nieuwe camera’s gepresenteerd waarbij de Canonfan nogal eens teleurgesteld was. Nu zal blijken of ze bij Canon goed geluisterd hebben naar de klant en geleerd hebben om van de 60D een kaskraker te maken. De prijs van de body zal om en nabij de 1229 euro liggen. Daarvoor krijgt u niet minder dan 18megapixel, full HD video, tot 6400ISO en uiteraard autofocus. Niet over het hoofd te zien zijn de creatieve functies van de camera en het zogenaamde Variangle LCD scherm. Met deze Variangle kunt u het LCD altijd recht voor u positioneren, hoe u de camera ook vasthoudt in de praktijk. De beste opnamen vanuit unieke of ongewone hoeken zijn nu een fluitje van een cent. U hoeft nooit meer te gokken hoe iets op de gevoelige plaat sensor komt. U bent in controle.

Canon-EF-30-700mm-L-IS-USMLens
Verder is de EOS 60D compatibel met alle EF- en EF-S-objectieven en Speedlites flitsers uit de EX-serie. De EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM lens maakt deel uit van de prestigieuze L-serie van Canon en is typisch een lens die u een zeer brede en flexibele zoomrange geeft. De lens levert uitzonderlijke prestaties met uitmuntende beeldkwaliteit in een robuust en compact ontwerp. Past uitstekend bij de nieuwe EOS 60D.

PowerShot-S95Profi camera op zakformaat

De zojuist besproken EOS 60D is een sublieme camera maar je moet ´m wel ´meezeulen´. Wilt u wel professionaliteit maar dan wel op zakformaat dan hebben we goed nieuws voor u? Het betreft wederom een nieuwe introductie door Canon: De nieuwe Canon Powershot S95. De camera die in je zak past maar wel met HD-films, RAW opnamen en de unieke lens Control Ring voor handmatige bediening. checkboxxDit is de camera op zakformaat voor de serieuze fotograaf. 10 Megapixels, uitstekende resultaten onder lage lichtomstandigheden, 28mm groothoek, 3,8x zoom en Hybrid Image Stabilizer. Noem het en deze camera doet u versteld staan en dat allemaal in zo´n compacte behuizing. Aan u de keus: De Superprofessionel EOS 60D of de zeer serieuze compactcamera S95 voor 459 euro.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief