• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Canon SX30 IS

35x-zoom, vette zoomBaanbrekende Canon PowerShot SX30 IS met 35x optische zoom

De Canon SX30 IS is zoom, zoom en nog eens zoom, maar liefst 35x optische zoom. Maar dat is lang niet alles. Een 24mm ultragroothoekobjectief geeft ook aan de andere kant van het spectrum een uitstekende groothoek. De nieuwe Sx30 is het ideale hulpmiddel voor liefhebbers van fotografie die een krachtige, all-in-one camera zoeken voor al hun creatieve bezigheden. Met een bereik van 24mm tot 840mm (35mm equiv.) gaat u van ultragroothoek tot aan extreme telefoto’s en door de 14 megapixel sensor kunt u tot op A2 afdrukken zonder kwaliteit te verliezen. Een speciaal lensverschuivingssysteem kan onscherpte effectief minimaliseren wanneer krachtig wordt ingezoomd of bij gebrekkig licht. U heeft hiermee een kampioen in handen en met de vele hulpfunctionaliteit kunt u zelf bepalen of de instellingen automatisch gaan of dat u dat handmatig doet. Laat de Sx30 maar zoemen.

canon-powershot-sx30-isMet zoveel zoom is het goed mogelijk dat u een bewegend onderwerp zomaar even uit beeld verliest. Maar daar heeft canon een leuke oplossing voor bedacht. U kunt namelijk terugschakelen naar 3 vooringestelde zoomstanden waardoor het beeld even wijder wordt en u uw onderwerp weer kunt vinden. Als u vervolgens die knop weer loslaat gaat de camera automatisch terug naar de zoomstand die u had toen u het onderwerp uit beeld verloor. U kunt het zien als even om de camera heen gluren waar het onderwerp is gebleven. Wist u trouwens dat die 35x zoom ook gewoon in de HD moviestand werkt? Jawel! Uiteraard heeft deze nieuwe Canon een vari-angle LCD scherm zodat u uit allerlei hoeken foto’s kunt nemen en toch op uw schermpje kunt kijken. De Quick-bright functie maakt vervolgens het bekijken van beelden gemakkelijk, zelfs bij fel zonlicht. Enige min die we tot nu toe kunnen bedenken is het gemis van een GPS in de camera. Daarentegen kunt u elke foto wel van een steekwoord voorzien zodat u deze later makkelijk terug kunt vinden.

Nieuwe Powershot, de G12

Het houdt niet op bij Canon. Er is vandaag nog een tweede nieuwe telg in de beroemde Canon Powershot serie; de Canon Powershot G12 is geboren. Deze telg kent veel functionaliteit, krachtige prestaties en veel, heel veel, flexibiliteit. De nieuwe camera is geschikt voor professionals en ervaren amateurs.

canon-powershot-g12Wat is er zoal te beleven met deze camera
De G12 heeft het Canon HS systeem - een krachtige combinatie van een zeer gevoelige 10,0 Megapixel CCD sensor en de krachtige DIGIC 4 processor die onder alle omstandigheden, zelfs weinig licht, garant staat voor een voortreffelijke beeldkwaliteit. De camera gaat tot een waarde van 12800 ISO, ongekend hoog en het geeft u de mogelijkheid in slechte lichtomstandigheden zonder statief of flits uitstekende foto’s te maken. Een trend die we ook al bij andere fabrikanten zagen maar nog niet tot zulke hoge ISO-waarden. De hogere ISO’s staan ook kortere sluitertijden (4.2frames/sec) toe waardoor u bewegende onderwerpen scherper kunt vastleggen.


lieveheersDe ideale metgezel van professional en ervaren amateur

De G12 komt met een 28mm groothoek, 5x optische zoom en optische Image Stabilizer om bewegingsonscherpte tegen te gaan. Dit systeem werkt ook en nog beter zelfs tijdens macrofotografie. U kunt nu dus gerust eens flink inzoomen op dat lieveheersbeestje vanuit de hand, en dat zonder dat het beeld bewogen is. Het roterende vari-angle LCD scherm maakt het vastleggen van beelden onder meerdere hoeken mogelijk, bijvoorbeeld vlak bij de grond of boven uw hoofd. U blijft altijd zicht houden op het scherm en dus behoudt u 100% controle over de compositie. Opnames van 720p HD-movies met stereogeluid is mogelijk en een nieuwe functie voegt een nieuwe dimensie toe aan videobeelden door op te nemen met instelbare lagere beeldsnelheden voor dramatische, boeiende time-lapse video’s. U ziet het, deze camera is de ideale metgezel van professionals en ervaren amateurs. Met zijn compacte body, die klein genoeg is om altijd mee te nemen, produceert hij een voortreffelijke kwaliteit.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief