• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
het-licht-zien-studioflitsset

Heeft u het licht al gezien?


Uw eigen studio- of locatielicht verzorgen

Wilt u een stapje verder komen in uw fotoleven en eens serieus met belichting aan de gang gaan? Niet altijd van voren aanflitsen maar eens een mooie lichtomgeving creeren waarin uw onderwerp beter tot haar recht komt? Dat kan met de studio kits van Studio King of van Falcon. Beide merken worden gevoerd door Foto Booms en zijn volwaardige profi flitssets. U kunt hiermee een kleine studio faciliteren qua licht maar vergeet vooral niet dat de set draagbaar is en ook op locatie goed bruikbaar is. Wilt u een model fotograferen in de vrije natuur en een bepaalde lichtsfeer neerzetten? Dan zijn Falcon en StudioKing de bakens waar u op kunt varen. We gaan de jaargetijden in waarin natuurlijk licht vaak ontbreekt en dit is een mooie kans uw vaardigheden met kunstlicht te ontwikkelen. Heeft u het licht al gezien?

studioking-fskb-250W-studio-kit-flitssetStudio King Flitsset

De complete StudioKing 250W of Studio King 400W flitssets zijn nieuw op de Nederlandse markt. Om het u gemakkelijk te maken worden de sets compleet geleverd zodat u in de studio of op locatie gelijk aan de slag kunt. Niet nog even dit kabeltje of dat statiefje erbij moeten kopen maar alle attributen in 1 pakket voor 1 lage prijs. Om de set te vervoeren wordt er een stevige tas geleverd ter bescherming van de set. Door gebruik van de speciale kleppenset en de mogelijkheid om 1/32 tot 1/1 traploos te belichten zijn er vele belichtingen mogelijk. De meegeleverde grid zorgt voor een smallere bundel licht en is daarom goed in te zetten als achtergrondlicht, haarlicht of detaillicht. De kleurenfilters geven u de mogelijkheid om uw achtergrond in kleur aan te passen. Uitbreiden van deze set met accessoires is mogelijk vanwege de S-bajonet en u kunt accessoires van o.a. LinkStar, Bowens en Lastolite gebruiken. Deze set doet dus niet onder voor een professionele set van duzienden euro’s en geeft u de kans om u op het nieuwe uitdagende gebied dat licht heet te begeven.


falcon-eyes-te-900aFalcon Eyes Studiokit

Ook Falcon Eyes levert complete flitssets. Zo is de Falcon SSFK-3150 een van de meest uitgebreide flitssets set die momenteel verkrijgbaar is. De set wordt volledig compleet geleverd inclusief kabels, 3 flitsers, 3 statieven, 2 softboxen van 50x70cm, enkele voorzetstukken, achtergrond systeem, 2 achtergronddoeken en een radiowave set. U kunt er direct mee aan de slag. Het geheel is verpakt in een zeer handige tas, zodat de set ook heel handig mee te nemen is op locatie. Bij Foto Booms kunt u diverse sets van Falcon Eyes aanschaffen. De prijzen beginnen al vanaf 149,- en lopen tot 779,- voor de nieuwste set van Falcon: de Falcon Eyes TE 900A.

wintertijdDeze set heeft een compleet nieuw elektronisch circuit en dat geeft u een supersnelle volledige oplaadtijd van 1.5 sec! Ook is het mogelijk om de flitser op netvoeding te gebruiken, of er een optionele accu bij de kopen. Dit maakt de set uitermate geschikt om op locatie te gebruiken!

Aankomend weekend gaat de klok een uur achteruit en zal het eerder donker zijn. U kunt voortaan uw eigen licht gebruiken voor uw fotoreportages en daarmee de herfst en winter in al haar schoonheid vastleggen. Dat is toch nog 1 lichtpuntje in deze donkere dagen. Misschien moet u de Sint gewoon eens lief aankijken...

Klik hier voor het complete nieuwsarchief

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief