• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
wat-is-3d-de-hele-cirkel-uitgelegd

3D, Ja of Nee?


3D, het toverwoord uitgelegd en gedemonstreerd

Er is veel om te doen, 3D. 3 Dimensionaliteit is het toverwoord op televisiegebied maar ook op foto en filmgebied. Wat is de stand van zaken op dit moment en wat heeft u er als eindconsument aan? We gaan het proberen toe te lichten maar beter nog... we kunnen u de gehele 3D cirkel live tonen in onze winkel. banner-panasonic-3ddemoVan opname met 3D camcorders tot 3D kijken vanuit een luie stoel, met of zonder brilletje, op TV of vanaf Bluray. Het wordt u getoond in onze demo-opstelling. Op vrijdag 12 november komt Panasonic ook nog eens zelf een 3D demo geven in onze winkel. Overtuig uzelf of 3D al in uw kijkwereld past.


3d-ja-of-neeDe ontwikkelingen en reacties op een rijtje


Wat moet je met kleur...? hoorde je van mensen met een zwartwit TV. Wat moet je met breedbeeld...? hoorde je van mensen met een 4:3 TV. Wat moet je met een flatscreen...? hoorde je van mensen met een grote beeldbuis. Zo ook klonk het toen Full HD werd geintroduceerd en toch hebben al deze ontwikkelingen een ware vlucht genomen. Niemand wil nu nog naar een joekel van een bijna vierkante beeldbuis kijken, en ook nog eens in zwartwit. Echt niet.

U beoordeelt, u beslist

Mensen zijn soms wat huiverig voor verandering en zien niet altijd direkt de toegevoegde waarde van een nieuwe ontwikkeling. Hetzelfde geldt nu voor de ontwikkeling van 2 naar 3 Dimensionaal. En begrijpelijk, want waarom zou u zomaar alles geloven wat de fabrikanten ons wijs willen maken? Speciaal daarom heeft Foto Booms in haar fotowinkel in Amsterdam Zuid een opstelling gemaakt van 3D apparatuur. U kunt het hele proces volgen, van het zelf maken van 3D materiaal tot het bekijken op een 3D TV vanaf een 3D bluray speler en met het 3D brilletje op. Zo kunt u uw eigen oordeel vormen en de enige juiste beslissing nemen. Wij nodigen u van harte uit om zelf in de winkel te komen kijken of een bezoek te brengen aan de Panasonic 3D-demodag op vrijdag 12 november van 10:00 - 17:00 uur. Parkeren bij ons voor de deur kost u slechts 10 cent per uur.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief