• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
sony-bloggie-ts20k-usb

Sony TS20K bloggie

de perfecte sociale media camera


Vorig jaar kwam Sony met de bloggie v1.0. Je kon daar filmpjes, foto’s en video mee maken. Nu is het tijd voor een verbeterde versie van de Sony Bloggie, versie 2.0. Eentje die overduidelijk rekening houdt met de sociale media zoals youtube en facebook. Ben jij een sociale media beest? Dan is dit jouw volgende foto en videocamera! Let maar eens op.

Wat is er aan boord?

Fotos in 12.8 megapixel en full HD video met de mogelijkheid video’s van 360 graden rondom te maken. Jij draait gewoon rond met dit apparaatje en Sony’s bloggie zorgt ervoor dat je als eindresultaat een 360 graden video hebt waarin mensen naar hartelust zelf naar links, rechts, onder en boven kunnen scrollen en kijken. Onderweg alles uploaden? blogger-cameraJe kunt snel en eenvoudig uploaden naar internet dankzij de ingebouwde USB-arm. Naar Youtube en Facebook kan dat zelfs automatisch. Om het allemaal simpel te houden is er het touchscreen, je doet de hele bediening met je vingers op het 7.6 centimeter scherm. Kan het simpeler? Of sluit ’m thuis aan op je HDMI aansluiting op de tv en laat al je vriendinnen meegenieten. Was je al kewl door volop bezig te zijn met de sociale media, nu kan je al je volgers en vrienden ook nog eens verrassen met deze ongekende 360 graden video’s, altijd en overal.

filmen-in-hd-voor-blogLeg je leven vast – in 360 graden


Van feestjes tot sport en vakantie, met de bloggie 360 Video-lenzenset leg je niet alleen vast wat er voor je gebeurt, maar ook wat er om je heen gebeurt. Met 360 Video-opname kun je unieke videopanorama’s opnemen, delen en uploaden, die het hele verhaal vertellen. Geen USB-kabels, geen installatie-cd-roms, geen gedoe. Sluit de ingebouwde USB-arm van bloggie rechtstreeks aan op de USB-poort van je pc. verwen-jezelfDe ingebouwde software helpt je bij het uploaden van foto’s en video’s naar populaire sites zoals Facebook en YouTube. Deze camera en camcorder in 1 is helemaal klaar voor jou en web 2.0.

Dit is een kadootje dat je verdient, dat je jezelf kunt geven maar wist je nou nog niks voor Sinterklaas of Kerst... shop dan niet verder en bestel de Sony bloggie online of zet ’m op je verlanglijstje. In november en december kost verzenden je bij Foto Booms niks, nada , noppes en toch heb je ’m morgen al in huis! Baby, what are you waiting for? Go get it today!

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief