• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
casio-exilim-h20g-3way

Casio Exilim EX H20G

8 maanden nadat op de CES 2010-beurs een prototype te bewonderen viel, kondigt Casio nu, met veel tam-tam, de Casio Exilim EX H20G met hybride GPS aan. Deze positie-technologie zorgt ervoor dat de camera exact weet waar ie is, zelfs zonder dat er een GPS signaal beschikbaar is. Drieweg bewegingssensoren bepalen uw exacte locatie sinds het laatste signaal van een satelliet ontvangen werd. U zult de weg dus niet snel kwijtraken met deze digitale camera, zelfs binnenhuis niet. Als u eenmaal weer buiten bent pikt de H20G direct het GPS signaal weer op, daar waar andere camera’s vaak enkele minuten nodig hebben voor het signaal weer opgepikt wordt. De camera is dus zeer GPS-minded maar laten we eens kijken wat deze camera nog meer in petto heeft.

Een echte reizigerscamera
De EX-H20G is gebouwd rond de EX-H15 en heeft nogal wat ge-erfd van dit type: 14.1 Megapixels, 10x optisch zoom (24-240mm, en upgradable tot 15x) en een 3inch LCD scherm. Ook op videogebied staat ie z’n mannetje met 720P High Definition video. Hoogwaardige fotografie en video dus, maar tevens een HI-zoom camera in het optische bereik. Heerlijk als je dat plaatje op afstand toch nog zo mooi kunt maken met 240mm zoom. En vlijmscherp met dank aan de beeldstabilisatie. De camera blijft de vele voordelen rond de GPS uitbuiten. safZo houdt de camera altijd bij waar u bent geweest (gps-tracking), zelfs als de camera uitstaat. En als echte klapper heeft de Ex-H20G een ingebouwde geografische database met gedetailleerde kaarten van meer dan 150 steden, foto’s en informatie over 10.000 toeristische locaties. De camera wordt op deze manier ook nog eens een atlas, een toeristische gids en bijna een navigatiesysteem. We zien hier een ontwikkeling waarbij apparaten met verschillende originele functies elkaar beginnen te overlappen. Doordat elke foto uit deze camera voorzien is van geo-data kunt u deze uitstekend verwerken in services zoals Google earth of Picasa fotoalbums. We verwachten we nog veel van dit soort overlappingen in de (nabije) toekomst.
casio-exilim-h20g-panorama
casio-exilim-h20g-maps
Razendsnelle automatische analyse en panoramafoto’s
Om het de reiziger zo makkelijk mogelijk te maken is er de 1-druk-op-de-knop waarbij de camera met 1 druk op de knop direct de situatie analyseert en een foto neemt. Er wordt razendsnel bepaald of er sprake is van een landschapsfoto of dat er bijvoorbeeld gezichten in het beeld zijn of dat het schemerig is. De camera kiest dan razensnel de beste parameters uit om die specifieke foto te maken. U ziet de camera helpt u foto’s te nemen in situaties waar zich opeens een mogelijkheid voordoet, zoals bij een safari. Is een bepaalde scenery zo overweldigend mooi dat u zich afvraagt hoe u dat in godsnaam over moet brengen op een foto dan is er de speciale 360 graden modus. Hiermee maakt u schitterende panorama-foto’s. Sublieme landschapsfotografie levert dat op. De camera proeft, ruikt en smaakt overduidelijk naar reizen, reizen en nog eens reizen. Gaat u binnenkort naar de wintersport dan is deze camera zeker het overwegen waard en voor de prijs hoeft u niet verder te zoeken want Foto Booms levert digitale camera’s altijd tegen de beste prijs. Bestel de EXH20G vandaag nog!

 

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief