• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
balanceren-op-1-been

Hama Omega Premium statieven

Applaus voor de dame links hoor. Het publiek kijkt ademloos toe hoe zij op 1 been weet te balanceren. Ze staat daar stevig, robuust en in opperste concentratie op 1 been. Doe het haar maar eens na.

Nou, dat is precies wat het nieuwste statief van Hama doet. Het is zelfs nog beter dan de dame in kwestie want niet alleen balanceert het Hama Omega Premium statief prima op 1 been, maar het statief schakelt ook moeiteloos over naar 3 poten. Het eerste statief dat bruikbaar is als zeer stabiele driepoot of als snelle 1-poot, en dat alles in 1 goede koop.

Het Hama Omega Premium statief is verkrijgbaar in twee smaken. De Hama Omega Premium II meet 62.6 tot 148 centimeter, en de Hama Omega Premium III begint op 70 centimeter en is op zijn hoogst 173 centimeter. Size does matter en beiden kennen het trucje 1-poot-wordt-3-poot.

hama-statief-premium-aHama statieven
Hama statieven staan al tijden bekend om hun kwaliteit en robuustheid. Deze premium serie heeft een prettig werkend balhoofd, een paar goeie voeten met spijkers onder de poten en je hebt altijd een monopod bij de hand. De multifunctionele hama-panoramakop3D panoramakop is geen standje te gek, u manoeuvreert uw toestel in elke denkbare positie en drukt af. Het kleine statief weegt 3.1kg en tilt moeiteloos 4 kilo, het grote statief weegt 3.8kg en kan eveneens 4 kilo behapstukken. Foto Booms levert zowel de versie II als de versie III uit voorraad, en u krijgt er een statieftas en 2 jaar garantie bij. Zelfs als u ergens op 1 been staat te balanceren kunt u zich aan dit statief dus geen buil vallen.

monopodstatiefHet statief zelf even voelen of gelijk kopen als kerscadeau? Het kan online, in december zonder bezorgkosten, besteld worden maar u kunt ook deze zondag 19 december nog terecht op onze koopzondag. U parkeert gratis en wij heten u van harte welkom tussen 12 en 17 uur op de van Woustraat 242 in Amsterdam Zuid. Onze mensen helpen u graag met raad en daad.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief