• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
snelheid-autofocus-teaser

Panasonic DMC-GH2

Snelheid grootste troef
Een grote stap voorwaarts in snelheid en nauwkeurigheid van de autofocus (AF) wordt bereikt door Panasonic in de GH2. De autofocus van de Panasonic verslaat menig digitale spiegelreflexcamera. panasonic-dmc-gh2Niet alleen de nauwkeurigheid maar ook de snelheid overstijgt met voorsprong die van dure DSLR-camera´s met AF. Wilt u op elk moment binnen 0,1 seconde een plaat kunnen schieten en dus nooit meer dat spontane moment of spannende actiemoment missen, dan is deze Panasonic DMC-GH2 uw volgende camera.

3D-lens past op de DMC-GH2
De GH2 is niet alleen snel maar levert ook foto´s van hoogwaardige kwaliteit met z´n 16.1 Megapixels, en wat ook erg prettig is; alle functies zijn handmatig te bedienen. Daardoor kunt u meer van uw creatieve fototechnieken in de praktijk brengen. Wilt u dat niet, dan laat u de camera alles zelf automatisch afhandelen. Een tijdje terug schreven we al eens over de Panasonic 3D lens en natuurlijk past deze optionele lens op de GH2. In zwart of zilver, met de standaard 14-42mm lens, de 14-140mm zoomlens of de beroemde 3D lens, u heeft het voor het zeggen en Foto Booms levert. Binnen 1 werkdag en geen verzendkosten in december.

vergelijk-canond60-panasonicgh2Full HD video in kleine behuizing
Fotografen die alleen stilstaande beelden nemen zullen profiteren van de hoge resolutie sensor maar er is nog een belangrijk verschil tussen de G2 en de nieuwe GH2; Het is nu mogelijk om de Full HD video-opnamen te sturen op beelden-per-seconde én op sluitertijd. Dit vergroot uw mogelijkheden aanzienlijk. De GH2 is vergeleken met 1 van z´n naaste concurrenten, de Canon 60D, aanzienlijk kleiner. Een van de voordelen van een camera zonder spiegels. Verder kunt u met uw vinger op het LCD-touchscreen aantippen op welk onderwerp scherpgesteld moet worden. Gemak dient de mens. Panasonic heeft zich wederom geschaard in de rij van innovatieve fabrikanten met deze camera. Bestel uw panasonic vandaag nog!

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief