• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
tamrac-evolution-foto-rugzak

Tamrac Evolution 6 en 8


Je kent die dagen wel, veelal in het weekend en in de lente. Je hebt zin om er eens een dagje op uit te trekken met je camera. Lekker de hele dag mooie plaatjes schieten en de wind bepaalt wel waar je uitkomt. Uit alle alledaagse beslommeringen en de boel de boel laten. Het is tijd voor jou en je hobby! Je pakt je camera, zoekt je lenzen erbij, , filters, lensdoekjes, een landkaart of gpsje, brood en drinken, en je bent helemaal het mannetje. Maar deze hele santekraam aan apparatuur gaat natuurlijk niet mee in een plastic tasje van de Appie. Je hebt een kapitaal aan appartuur en je wilt dat het én veilig én handzaam mee kan. Tamrac gaat je daarbij uit de brand helpen.

tamrac-evolution-backpack-fototastamrac-camera-backpackCamera backpack en slingpack in één


De Tamrac Evolution is een backpack speciaal gemaakt voor de fotograaf. De evolution komt in twee maten, net afhankelijk van hoeveel jij meeneemt op zo’n excursiedag. De backpack is helemaal gemaakt met veiligheid, handzaamheid en duurzaamheid in het achterhoofd, zo kan je de pack aan drie kanten openmaken. Er is een voordeur en twee zijdeuren, en al je apparatuur zit veilig gecompartimenteerd opgeborgen maar is wel heel snel benaderbaar (zie video). Je wilt dat unieke plaatje toch niet aan je neus voorbij zien gaan doordat je pack niet snel genoeg opent? Met het unieke harnas systeem, kan de Evolution worden uitgevoerd op drie verschillende manieren - als een rugzak of als een sling pack voor over de rechter schouder of de linker schouder. De Evolution 8 heeft zelfs nog een compartiment voor je laptop, als je die ook mee wilt nemen.

Laat de lente maar komen


Je bent er op deze manier helemaal klaar voor, nu het weer nog. Maar als de lente komt en al je fotoapparatuur staat klaar dan zorgt de Tamrac Evolution 6 of Tamrac Evolution 8 ervoor dat je alles makkelijk mee kan nemen. Zit je ook zo te wachten op die eerste echte lentedag en er dan lekker op uit? Zorg ervoor dat je goed beslagen ’ten ijs’ komt met deze robuuste backpack van Tamrac. Bestel vandaag de Tamrac Evolution 6 of Tamrac Evolution 8 nog! Is dit iets teveel van het goed voor jou dan hebben we ook nog de Black Rapid Camerastrap, een superhandige en lichte strap voor je fototoestel.

Zo snel kan je dus bij je camera!

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief