• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
ac-ryan-playon-mediaspeler

AC Ryan PLAYON HD Mediaspeler


U kent het vast wel. U heeft dat leuke videootje op uw pc staan en wilt dat even aan wat mensen laten zien. Dan gaat u de computer aanzetten, filmpje opzoeken en propt u zich met z’n allen achter uw pc-scherm om het op een klein schermpje te bekijken. Of u wilt die ene vakantiefoto even snel aan uw bezoek laten zien. maar waar stond die ook alweer? Op de laptop, op een usb stick of staat ie nog op de camera? Kortom u krijgt een ingeving om iemand iets te laten zien of zelf te bekijken uit uw mediabibliotheek met foto’s, video’s en films maar het is allemaal erg omslachtig en tijdrovend. Dan is de AC Ryan PLAYON HD Mediaspeler uw oplossing, simpelweg alle mediaformaten afspelen op uw TV. De Ryan Playon speelt al uw media rechtstreeks naar uw televisie, wired of wireless. Geen gedoe meer met kleine schermpjes, gewoon al uw mediabestanden in een handomdraai laten zien in de huiskamer, op de grote tv, waar iedereen relaxed op de bank een goed uitzicht op heeft. Zelfs Full HD 1080p video is geen enkel probleem voor de Ryan Playon. Ideaal gewoonweg.

ac-ryan-playon-hd-essentialAansluitingen en formaten te over

De Ryan Playon mediaspelers hebben allemaal een overdaad aan aansluitingen: hdmi, lan, optioneel wireless, usb, optical, tulp, sd, sdhc, mmc, ms en mspro. Praktisch alle formaten, van Mpeg tot Realvideo, van AVI tot full HD en van JPG tot en met PNG en MP3 kan de Ryan Playon moeiteloos aan. Ook kan de Ryan aan uw internet gekoppeld worden waardoor u foto- en video-streams van uw favoriete websites kunt afspelen, zoals van Flickr en Picassa. internetradioEn heeft u eens zin in muziek dan is uw gehele muziekcollectie beschikbaar op de Ryan Playon of maakt u een keuze uit 1 van de duizenden internet radiostations en streamt u het zo uw huiskamer in. Gemak dient de mens en de AC Ryan PLAYON HD Mediaspeler is het technische hoogstandje dat het mogelijk maakt. Wat let u nog? Schakel over op centraal bewaarde mediabestanden die u moeiteloos en in een handomdraai tot uw beschikking heeft, op elk moment en zonder gedoe.

Verschillende versies

Foto Booms levert de AC Ryan mediaspeler in verschillende versies, de Ryan mini of met een 500Gb harddisk tot de ultieme 2Terabyte hardddisk. Aangezien de Ryan ergens in uw huiskamer staat is elk onderdeel in de Ryan fluisterstil gemaakt. U heeft al een echte Ryan Playon vanaf 86 euro. Voor de prijs hoeft u het dus niet te laten.

De Ryan mediaspeler met zijn vele mogelijkheden.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief