• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
ringflash-rf155

De Ringflash RF155


Een rechtstreekse flits op een onderwerp is vaak verantwoordelijk voor lelijk hard licht met hele scherpe schaduwen in de foto. Zonder flits is vaak ook geen optie omdat het licht te wensen over laat maar zulk lelijk licht over het gezicht van dat mooie model is ook niet de bedoeling. Aan dit vervelende effect kunt u iets doen door met een ringflash te gaan werken waardoor er zacht en gelijk verdeeld licht zonder schaduwen op uw onderwerp valt. De sfeer in de foto is gelijk zoveel beter.

lelijke-flitsDe Ringflash is oorspronkelijk door een tandarts bedacht maar wees niet bang, we gaan u niet boren of kiezen bij u trekken. We gaan ervoor zorgen dat de ogen van de tandartsassisente veel mooier op uw foto komen En u weet, in haar ogen is het altijd lente. Een ringflash wordt om uw lens geplaatst en verspreidt een zeer evenwichtig licht. Het is vooral geschikt voor onderwerpen dicht bij uw lens. Het licht verstrooit op een natuurlijke manier over een model, portret of macro-onderwerp. Als u modefoto’s maakt kunt u met de ringflash zelfs die professionele typische halo om het model heen maken. Geen ontsierende flits meer , maar een mooi gedoseerd licht voor fabuleuze closeups.

ringflits-zacht-licht

Nu voor iedereen bereikbaar


Dit was allemaal al mogelijk voor de professional met accu’s, kabels, leidingen en meer, en natuurlijk tegen het daaraan hangende forse prijskaartje. Nu is het ook voor u mogelijk. U bereikt hetzelfde lichteffect als met een normale studio ringflitser, welke een stuk duurder en zwaarder is en middels adapters en kabels aan de camera en krachtbron bevestigd moeten worden. Deze ringflitser RF155 wordt simpelweg over de flitskop geschoven en vastgezet in de juiste positie middels klittenband waardoor u nooit hoeft te schroeven. Daarna ’spuugt’ uw flitser het mooiste licht uit over uw onderwerp. Gun uzelf dit zetje in de rug en bestel vandaag nog een Foto Booms Ringflash RF155. U krijgt er geen spijt van.

Zo doen de pro’s het.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief