• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
projectie-van-video-op-muur

Sony HDR-PJ10E, camcorder review

Onderweg projecteren op elk oppervlak

De hele dag bent u op pad met uw camcorder tijdens uw wintersport- of voorjaarsvakantie om de mooiste herrineringen te filmen. U komt moe maar voldaan aan op uw hotelkamer en wilt wel eens even zien wat er voor leuke video er is opgenomen die dag. Dan kan je natuurlijk met vrouw, knderen en de hond achter het schermpje van de camcorder gaan zitten om te kijken. Dat is lekker knus maar het kan nu ook comfortabeler. De Sony HDR-PJ10E camcorder heeft een ingebouwde projector waarmee u uw video’s op elke enigzins gladde ondergrond kunt tonen. Op de muur, de deur, de badkamerwand of de lobby van uw hotel. Dat is instant fun zonder dat je krampachtig in elkaar gebogen achter 1 schermpje kruipt. De beelden komen ook nog eens in Full HD op de muur natuurlijk kwalitatief ook een stuk beter tot hun recht.

usb-kabeltje-ingebouwd-in-camcorder30x zoom, stabilisatie en nooit meer uw usb-kabeltje vergeten

En goed materiaal schiet u zeker met deze camcorder. Er zit maar liefst 30 keer optische zoom ingebouwd en door de speciale G-lens heb je ook nog een prachtige groothoek in je handen, om dat prachtige wijdse landschap vast te leggen. Beeldstabilisatie zorgt ervoor dat op het eindresultaat niet te zien is dat u lichtelijk stond te trillen toen die Italiaanse schone door beeld kwam lopen. Met daarachter aan haar vriend van 2 meter. Om uw materiaal naar uw computer of internet te zetten is er een usb-kabeltje nodig. Een kabeltje dat nooit meer vergeet omdat het gewoon in de camera verwerkt zit. En u hoeft ook al niet meer voor donker binnen te zijn want de sensor van deze camcorder en de perfecte beeldstabilisatie zorgen ervoor dat u zelfs onder zeer moeilijke lichtomstandigheden uitstekende opnamen kunt maken.

sony-hdr-pj10e-projectieFilmen en fotograferen tegelijkertijd

Naast filmen in full hd 1920X1080 50p kunt u ook 3.3 megapixel foto’s maken met deze camcorder. Dat doet u gewoon terwijl u staat te filmen, de camcorder heeft een dual functie waardoor filmen en fotograferen tegelijkertijd mogelijk is. Handig hoor. Het mooie design van deze sony camcorder en de ergonomisch handig geplaatste knoppen maken dit produkt af. U kunt de Sony Camcorder hier bestellen zonder verzendkosten en morgen al in huis. Foto Booms, omdat kwaliteit en service mogelijk zijn tegen een scherpe prijs.

Bent u geinteresseerd in meer produktreviews van Foto Booms? Volg Foto Booms dan op Twitter.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief