• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
camera-voor-avonturiers

Vette sportscams in actie

Of je nu motorcrosst, wielrent, bergen beklimt, kitesurft, skateboard, skiet of surft, tegenwoordig zijn er allerlei prachtige oplossingen beschikbaar om je ragfijne acties vast te leggen. Of het nou om een camera op je helm, je auto of je scootmobiel, bij wijze van spreken dan, gaat, Foto Booms voert het gehele assortiment aan oplossingen. Doe jij je gewaagde acties maar en bedien de bevestigde camera zelfs handsfree. Zo heb je nog eens een echt actiefilmpje voor op Youtube en ben je dé man. Niets staat imponerende foto´s en video´s nog in de weg behalve je eigen guts.

sportscam-bullet-hd-helmcameraSportscam Bullet HD Helmcamera
Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar voor op helmen. Met de Sportscam Bullet HD Helmcamera was het nog nooit zo simpel om een action video te maken, met standaard een extra batterij wordt het nog makkelijker om gedurende de dag verschillende opnames te maken. En gewoon in HD he.motorcros-sportcameraSportscam Drift HD170

Of wat dacht je van de Sportscam Drift HD170 die gewoon eventjes 1080p, 720p of WVGA HD video settings en 5 Megapixel photos eruit perst naast een 170-graden wide-angle lens. Stel je voor 170 graden om je heen videoschieten terwijl je op je snowboard naar beneden suist of drift met je bike. De Drift HD170 is voorzien van alle gemakken om eenvoudig hoge kwaliteit video beelden te maken.


duikbril-met-cameraSportscam liquid 310 of 320

Ben jij niet zo’n stofhapper maar ga je liever de diepte in? Onder water komt de rust tot je maar je energielevels stijgen tot het toppunt als je al het moois dat de natuur te bieden heeft om je heen ziet. Dan wil je niet bezig zijn met een handbediende camera om die prachtbeelden straks boven te kunnen showen. De sportscam liquid 320 lost dat voor je op. Houd je handen vrij tijdens je duik ervaring. Dit is de enige duikbril met geintegreerde video camera (HD) en fotocamera van 5Mp. Bestand tegen dieptes van 20 meter en hij geeft je de mogelijkheid om de beelden handsfree vast te leggen. Hier ga je niet nat mee.

sportscam-gopro-op-surfboardSportscam Gopro HD Surf
Hou je wel van water maar blijf je liever erop in plaats van eronder op je stoere surfboard dan is de Sportscam Gopro HD Surf jouw oplossing. Vette beelden van jezelf terwijl je over de golven raast en je bruine lichaam indruk maakt op de meisjes op het strand. Californian girls, here we come! Wavejumpers!Je ziet het al, welke avontuur dan ook jouw avontuur is Foto Booms heeft er een passende cameraoplossing bij. Thrillseekers, Boardwakko´s, Moutainfreaks en Bungyjumpers, pak je kans vandaag nog en bestel een van deze sportcams.

Foto Booms voert in een andere categorie ook nog de Fat Gecko die je zelfs nog veilig op een voortrazende raceauto kan vastplakken en de Contour Camcorder is uitermate geschikt op hoge snelheid op een toermotor. Kom verras ons met spectaculaire beelden deze zomer.

Deze reviews worden ook altijd op Twitter aangekondigd. Volg ons nu op Twitter.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief