• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
dwdd-handig-film-video-cameraatje-cisco-flip

Cisco Flip Video Ultra HD V3


In de wereld draait door van Mathijs van Nieuwkerk kwam dit camcordertje al geregeld langs. Je kon ’m winnen als je DWDD attent maakte op een grappig voorval dat op TV was geweest. Dat scheelt hun een hoop stagiaires om alle programma’s te bekijken op zoek naar een leuke blooper, en de kijker kon dat handige camcordertje winnen. De kans dat jij ’m net wint is natuurlijk erg klein maar niet getreurd want het handige apparaatje is nu ook te koop bij Foto Booms; de Cisco Flip Video Ultra HD V3, een mondvol voor zo’n klein handig ding.

En wat kan ie dan eigenlijk?


Best veel. De Cisco Flip Video Ultra HD V3, even afgekort naar de Cisco Flip,is een bijzonder handzame gadget. Hij past lekker in je zak en je hebt altijd iets bij je dat 2 uur video in 1280x720 HD kwaliteit met maar liefst 60 beelden per seconde voor je kan opnemen. Dat geeft vrijheid en een vloeiend beeld. En maak je nou iets leuks dat je op Youtube of Facebook wilt zetten dan gaat dat ook zeer eenvoudig. Maak een leuk filmpje in de resolutie 640x480. Bewerk het desgewenst met de ingebouwde videoedit-software en upload het naar internet. Je hoeft daarvoor niet eerst meer naar huis, overal waar je een usb aansluiting tot je beschikking hebt kun je je filmpje uploaden. Er zit namelijk een heel handig uitklapbaar usb-poortje ingebouwd in de Cisco Flip. Kortom het is een handzame camera tegen een klein prijsje maar met zat mogelijkheden en ook nog een verwisselbare oplaadbare batterij. Je hoeft dus nooit zonder prik te komen zitten. De Flip is hiermee een geduchte concurrent van de Sony Bloggie TS20.

cisco-flip-soft-pouch-draagtasje-tasjegorillapod-voor-cisco-flipAccessoires


Misschien is het handig om een extra Cisco Flip batterij aan te schaffen als je een hele dag op pad gaat met de Flip en ook daaraan kan Foto Booms je helpen, uiteraard vanuit voorraad. In de aanbieding zijn nu ook de speciale softcases waarin je de Cisco Flip makkelijk kunt vervoeren en toch onder direkt handbereik hebt. Wil je niet altijd uit de hand filmen dan zijn er de bijpassende en even handzame gorillapod statiefjes die je moeiteloos in elke stand buigt. Fijn bijkomende effect bij de Cisco Flip die zelf al prettig geprijsd is, is dat de accessoires ook niet schreeuwend duur zijn. Voor twee tientjes ben je meestal al klaar.


Beoordeelt u zelf de kwaliteit.
Review door Mo Vollebregt.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief