• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
the-man-and-his-parrot

Parrot AR Drone

Mini helikopter besturen met de iPhone of iPad
De Parrot AR. Drone, oftewel een mini helikopter die u op afstand met uw iPhone bestuurt en daarbij wordt er ook nog gefilmd wat er iphone-helikoptervanuit de Drone te zien is, vanaf twee verschillende onboard camera’s. Een magnifiek leuk speeltje waar Foto Booms eens even lekker mee mocht spelen en het resultaat vindt u in de bijgevoegde videos. Maar eerst eens even een geschreven verslag van ons avontuur met de Parrot AR. Drone.


parrot-ar-drone-binnenshuis
Binnenshuis, buitenshuis en besturing

Het apparaat vliegt zowel binnenshuis als buitenhuis. Voor binnen zit er dan wel een speciale schuimrubberkap om de 4 rotors. Als u dus eens een muur, ijskast of uw vrouw raakt dan is er niks aan de hand. Althans niet met de Drone, de muur of de ijskast. Wat uw vrouw ervan vindt hangt sterk af van het type vrouw. Buitenshuis echter komt deze helikopter met de 4 rotors het best tot zijn recht. Als u ’m op de grond zet en aanzet start een heus linux besturingssysteempje op en als het lampje groen begint te flikkeren dan is ie ’ready for departure’. De 4 rotors draaien hard rond als u via uw Iphone de helikopter de lucht in helpt en wij konden het niet helpen op dat moment erg enthousiast te worden. Op de iPhone twee knopppen, één voor opstijgen en landen, één voor hoogte winnen of verliezen. En hij kan best hoog hoor. Als u alle bedieningsknoppen loslaat stabiliseert de Drone zichzelf op de plek waar ie dan is. Even paniek? Dan gewoon alles loslaten en de Drone blijft hangen waar ie hangt.

parrot-ar-drone-in-actieLive view vanuit de Parrot AR. Drone
Door de iPhone naar links of rechts te wentelen gaat de Parrot naar links of naar rechts, door de iPhone naar voren of naar achteren te kantelen gaat ie voorwaarts of achterwaarts. Net een echte helikopter. Let op want de Drone kan een flinke snelheid ontwikkelen. U ziet overigens op uw iPhone precies wat de Drone voor en onder zich ziet. Wilt u dus toch eens bij de buurvrouw bij haar zwembad kijken, dan is dit uw kans.

Extra gadget
Het speeltje is zeer verslavend en u bent binnen 10 minuten gewend aan de besturing. Daarnaast ziet u op uw iPhone dus alles wat de Parrot voor en onder zich ziet. Wilt u hoogwaardige videokwaliteit die u terug kunt kijken na de landing dan kunt u, zoals wij deden in de testvlucht, een apart cameraatje op de Parrot AR Drone kopen. De factor nut van deze gadget ligt dicht bij het absolute vriespunt maar de factor fun ligt hoger dan de Mount Everest. Koop de Parrot AR. Drone vandaag nog en morgen maakt u al de blits. De besturingsapplicatie op de iPhone kan verbinden met anderen en daardoor kunt u zelfs luchtgevechten houden. Need I say more? Bekijkt u de video even.
Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief