• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
workshop-fotografie-beginners

Workshop digitale fotografie voor beginners


Nou, u heeft ’m hoor, uw digitale droomcamera en gaat er vol goede moed op uit om de mooiste plaatjes te gaan schieten. Een prachtig portret maar het model is niet goed belicht, nare scherpe schaduwen tekenen zich af op het gezicht. Een buitenfoto van het hele gezin, de achtergrond is goed belicht maar uw gezinsleden staan er als onherkenbare donkere silhouetten op. Een trouwfoto in het park maar bruid valt bijna helemaal weg in het felle zonlicht. Er zijn veel manieren om een in potentie goede foto te verknallen.

marcel-scholing-foto-boomsHoe doen ze dat toch?

Als je thuiskomt merk je dat een groot deel van je foto’s toch net niet is wat je wilde of wat je dacht te zien. Daar kunt u nu makkelijk iets aan veranderen want vaak is een klein trucje of een beetje meer kennis van instellingen of belichting al genoeg om wel die wereldfoto neer te zetten. U ziet het plaatje wel maar weet nog niet zo goed hoe u dat over moet brengen op de digitale sensor van uw camera. Foto Booms kan u nu helpen met een workshop digitale fotografie voor beginners onder leiding van fotograaf Marcel Scholing (what’s in a name?). Deze workshop geeft u net die handvatten die uw fotocarriere weer een stap verder brengt, en wat is er leuker dan met andere fotografen onderricht te krijgen van een topfotograaf?

Wat en wanneer

Compositie, scherpte, diafragma, sluitertijd, scherptediepte, objectieven, allemaal mogelijke onderwerpen tijdens de workshop van 4 juni. In de workshop beginnersfotografie neemt fotograaf Marcel Scholing u mee naar de inspirerende wereld van de fotografie die alleen maar mooier wordt als u meer begrijpt van uw eigen camera. De workshop wordt gegeven op 4 juni tussen 10:00 en 16:00 uur. De prijs bedraagt 125 euro en dat is inclusief de lunch.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief