• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Honl Filters, Grids, Snoots en Softboxes

honl-gelfilterhonl-gel-filter-op-flitser
Honl GelFilters


Honl Filters op uw flitser geven uw het toppunt van creativiteit. Van speciale kleurenfilters tot softboxes, Honl is van alle markten thuis. Fotografie betekent letterlijk ’schrijven met licht’. Het licht is uw voornaamste en belangrijkste element om goede foto’s te maken. Licht kan een foto maken of breken, licht kan een foto van redelijke kwaliteit doen uitgroeien tot een fascinerende foto van wereldklasse. Licht geeft u de mogelijkheid om iets te accentueren of juist om iets weg te poetsen in uw compositie. Honl helpt u om nog creatiever om te gaan met licht dan u tot nu toe gewend was. Hun gel-filters op uw flitser in de diverse kleuren geven uw foto iets speciaals. Een donkerblauwe gloed voor een mysterieus sfeertje, oranje om een strandfoto in de zonsondergang wat meer gloed mee te geven of een Honl groen filter om dat grasveld in de volle zon overdreven groen op te doen lichten. Deze filters zijn ook goed te gebruiken om ongewenste effecten van TL-licht, fluorescent-licht of kunstlicht weg te werken. Honl weet er wel raad mee en dat allemaal voor een paar tientjes. Het kan nu tot uw standaarduitrusting gaan behoren.

honl-snootGrids, Snoots en Softboxes

Honl Grids en Honl Snoots? Het klinkt in uw oren misschien als een nieuwe scifi-film maar niks is minder waar, het zijn bijzonder handige hulpmiddelen bij uw fotografische avonturen. Naast de verschillende gel kleurenfilters levert Honl namelijk ook nog de zogenaamde SpeedGrids. De Honl SpeedGrids bevatten cellen met een honingraatvorm, die ervoor zorgen dat de baan van het licht uit de flitser smaller wordt, zodat er een smalle cirkel van licht ontstaat op het onderwerp. Hiermee kunt u vrijelijk experimenteren tot u het gewenste effect heeft bereikt. honl-snoot-exampleSchrijven met licht wordt zo weer heel erg echt en opwindend. De Snoots daarentegen zijn als het ware een flexibel lampenkapje dat u op uw flitser plaatst. U kunt ’m dichtdraaien voor gericht en smal licht, of opendraaien om dienst te doen als reflectorlicht dat het héél goed doet bij portretfotografie. Als afsluiter is er ook nog de Honl softbox. Opgevouwen in uw fototas weegt ie minder dan 100 gram maar eenmaal uitgevouwen op uw flitser is het een prachtig mooie zachte lichtbron. Het licht streelt als het ware uw onderwerp.

honl-filter-etuiSpeed Trap en de Filter Rollup

Met de Honl produkten kun u zich verder bekwamen in licht en uw fantasie de vrije loop laten. Alle filters passen op de Honl Speed Strap. De Speed Strap zorgt voor het punt waarop alle Honl producten bevestigd kunnen worden, en maakt een eind aan rubber bandjes, tape en andere klevende materialen op uw kostbare flitser. Alle gelfilters passen uitstekend in een Honl Filter Rollup waardoor u keurig gesorteerd 30 filters met u mee kunt nemen in dit handige mapje.

Honl, een merk dat u uitdaagt verder te leren ’schrijven met licht’ en dat alles tegen een zeer redelijke prijs. Bekijkt u alle Honl produkten eens op een rijtje en maak uw keuze. En als u toch in een steile leercurve zit overweegt u dan onze workshop beginnersfotografie in juni 2011 eens.

Review door Mo Vollebregt

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief