• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
filmstabiliteit-verbeteren

Foton, voor stabiliteit


U kent ze vast wel. Die prachtige camerabewegingen uit documentaires als Planet Earth of de enorm soepele pans uit een Steven Spielberg film. De rust en de souplesse die in de beweging zitten maken het beeld dat je ziet nog mooier. Je wordt er stil van. En dan, dan probeer je zelf een mooie pan te maken met je camera op een bruiloft en eenmaal thuis blijkt dat je net struikelde over de benen van je tante Rita of dat het beeld toch te schokkerig is toen je inzoomde op het bruidspaar. Het valt niet mee om uit de hand een mooi steadyshot van iets te filmen, en al helemaal niet als je je ook nog eens door mensen heen moet bewegen.

De Fotonprodukten van Foto Booms kunnen u helpen om rustiger en stabieler beeldmateriaal te maken. Dat doen ze door hun produkten op een of andere manier aan uw lijf te bevestigen. Uw lijf wordt dan het anker van waaruit een soepel en stabiel beeld geschoten kan worden. Dat kan via steun uit de nek, schouders en zelfs arm. Dankzij het praktische systeem van meerdere ondersteuningen stabiliseert de fotonsteun uw DSLR camera of camcorder op het horizontale en verticale vlak en elimineert trillingen. Stabiliteit troef bij dit ingenieuze systeem.

foton-s953-lit-neck-supportSteun uit de nek, schouder en arm

Foton S953 neksupport

Neem nou de Foton S953 Lit neck support De beweegbare kop is gemonteerd aan de nek support welke u, logischerwijs, om uw nek draagt. Hierdoor kunt u uw DSLR-camera of camcorder recht  voor uw gezicht plaatsen en bedienen. De foton s953 neck support is flexibel en licht. Makkelijk mee te nemen dus.

foton-s971-schouder-supportFoton S971 schoudersupport

De Foton S971 schouder support is sterk op elk terrein dat u betreedt omdat ie met uw lichaam meebeweegt en u dus geen plotselinge schokken hoeft op te vangen met uw handen. De basis rust op uw schouder, het anker, en door de twee handvatten kunt u zeer stabiel en prettig filmen. De foton oogt niet alleen zeer stabiel, u voelt in uw handen dat het beeld staat als een huis. Zeker en vast.

foton-s959-mini-supportFoton S959 minisupport

Klein, licht, zo mee te nemen en toch een uitstekend hulpmiddel onderweg? Dan kiest u voor de Foton S959 mini support. Het slim bedachte systeem zorgt voor de broodnodige stabiliteit en zit u toch niet in de weg qua bewegingsvrijheid zoals een statief dat wel vaak zit. Dit is dus een prima alternatief voor een zwaar statief. En voor de prijs hoeft u het ook al niet te laten.

Vandaag bij Online Fotowinkel Foto Booms besteld betekent morgen al in huis en geen verzendkosten bij bestellingen boven de 100 euro.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief