• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
godox-propac-820

Godox Propac820 Accu


Hier prik, daar prik, overal prik. Zonder stroom voor uw flitser zult u met de Godox Propac PB 820 powerpack niet meer komen zitten. Deze mini accu van 15 x 10 x 4 centimeter hang je gewoon aan je broeksriem en sluit je aan op je flitser. Zo kan je maar blijven schieten met de krachtige accu. Bovenop de accu vindt u 4 led’s die zeer nauwkeurig aangeven hoeveel prik er nog beschikbaar is. En gaat u van de ene naar de andere fotoshoot dan laadt u ’m onder- en simpelweg op in de auto. De benodigde kabel daarvoor zit standaard bijgeleverd. Hier is goed over nagedacht door Godox vanuit het perspectief van een (semi) professionele fotograaf.

accu-godox-propac-820De accu is van hoogwaardige kwaliteit en heeft allerlei beschermingselementen tegen te hoge of te lage voltages, oververhitting of te zware belasting. Volkomen veilig dus en voor de fotograaf die niet zonder flits mag komen te zitten een absolute aanwinst. Het groene apparaatje levert u maar liefst 320 full-power flitsen en laadt in 2 uur weer helemaal op. U hangt ’m aan de broeksriem maar additioneel is ook een schouderstrap beschikbaar.

Het is niet langer nodig om tijdens een huwelijksreportage of een modelshoot zonder stroom voor uw flitser te komen zitten met deze Godox accu. U heeft ten allen tijden stroom aan uw broek hangen. En met een investering van iets meer dan 100 euro weet u zich beschermd tegen dit soort rampen voor een fotograaf. Je moet er toch niet aan denken tijdens een bruiloft te moeten zeggen dat je flitser leeg is. Schaf de Godox vandaag nog aan en dan ligt ie morgen bij u op de mat. Verkrijgbaar in groen en zwart.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief