• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

workshop-fotografie-amsterdam-foto-booms

Workshops Fotografie


U kon het al een tijdje aangekondigd zien op onze website, de door Foto Booms georganiseerde workshop fotografie voor beginners heeft plaatsgevonden en is een groot succes te noemen. De deelnemers waren zeer tevreden met het geleerde en Foto Booms is blij weer een extra service aan de klanten te hebben aangeboden. En er volgt meer! Win win win noemen we dat.


 

workshop-fotografie-amsterdam-fotoapparatuur

Beginners en gevorderden


De eerste workshop was voor beginners en die bewuste zaterdag werd er veel geleerd over belichting, instellingen op je camera, compositie, beginnersfouten en absolute wereldtips waar elke fotograaf zijn of haar voordeel mee kan doen. De diverse deelnemers spraken naderhand uit wat voor hun de toegevoegde waarde van de workshop was geweest: "Als ik dit eerder had geweten dan waren mijn foto’s van de laatste vakantie naar Australie een stuk mooier! Dit had ik veel eerder moeten doen!", aldus Marianne. Of Bertus dan die enigzins flabbergasted was aan het einde van de dag: " Wat een skala aan informatie heb ik gekregen. Als ik wist wat ik nu weet, dan had ik eerder zo’n workshop gedaan".

workshop_gevorderden-fotografie

Peter zegt veel geleerd te hebben maar het ook zo leuk te vinden gelijkgestemden te hebben gevonden: " Ik heb leuke contacten opgedaan en met eentje ga ik binnenkort zelfs een dagje fotograferen in Amsterdam". Ook over de ins en outs van de deelnemers’ camera’s werd die avond veel gesproken en uitgelegd: "Er kan een stuk meer met mijn digitale spiegelreflex camera gedaan worden dan ik had gedacht." vertelt Astrid die er gelijk aan toevoegt "Dit is verslavend. Ik schrijf me gelijk in voor de volgende cursus".
 

Workshops per thema


En dat kan hoor Astrid, er volgen nog meer workshops. Onder meer een workshop fotografie gevorderden maar na de vakantie ook weer voor beginners. In ditzelfde jaar volgen ook nog workshops die een bepaalde onderwerp behandelen: portretfotografie, sportfotografie, natuurfotografie en meer. We hebben gemerkt dat daar behoefte aan is en uiteraard zijn wij Foto Booms niet als we daar niet direct op inspelen voor onze clientele.
 

Inschrijven


Krijgt u ook al zo’n zin in deelname? Houdt u onze website dan scherp in de gaten of schrijf u nu gelijk in voor de vervolg workshop met onder andere, de creatieve kant van licht, belichting en flitslicht naast de technische kant ervan en de verschillen tussen het jpeg-formaat en het raw-formaat zoals dat uit veel semi- en professionele camera’s rolt.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief