• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
canon-eos-d5-mark-II-batterygrip

Meike Batterygrips


Zocht u een goede en goedkope batterygrip voor de Canon Eos 550D, de Canon Eos 60D, de Canon Eos 5D Mark II, de Nikon D3100 of de Nikon D7000? Normaliter moet u dan flink in de buidel tasten, de echte Canon batterygrips en Nikon Batterygrips kosten al snel meer dan 200 euro.

En toch wilt u er graag één hebben want het past prima bij de professionele camera die u aangeschaft heeft en... de grips hebben allerlei bedieningsknoppen waardoor de aan / uit knop, ontspanknop, belichtingsknop, digitale zoom knop en de e-knop gewoon bovenop zitten als u de camera draait, precies zoals u gewend bent. canon-batterygrip-meikeU kunt er zo altijd simpeltjes bij met een grip. Wilt u opeens in portrait schieten dan keert u uw camera op z’n kant en alle knoppen van de batterygrip zitten dan bovenop en bedienen uw camera. Net zoals bij de originele Canon’s en Nikon’s en net zo robuust. U hoeft nooit meer uw hand of pols in een onmogelijke positie te draaien om dat mooie plaatje te schieten. Een batterygrip levert bovendien nog eens meer batterijduur en soms ook nog wel eens een hogere snelheid op: meer foto’s per seconde. Dat kan handig zijn bij sportopnames maar ook bij een Safari in Afrika met razendsnelle dieren.

Meike Battergrips voor Canon en Nikon

nikon-batterygrip-meike-openNa de aanschaf van een Canon Spiegereflexcamera of Nikon DSLR staat u normaal gesproken dus al snel weer aan te hikken tegen de aanschaf van een dure professionele batterygrip. Maar 200+ euro’s er nog eens bij is best een flinke hap uit uw fotobudget. Nou een groot deel van dat fotobudget kunt u voortaan weer aan andere zaken besteden want Meike maakt batterygrips die net zo goed zijn als de originele maar er is wel een duidelijk verschil: de prijs ligt onder de 100 euro!. Zomaar de helft minder, dat is snel verdiend.

Prijzen dik onder de 100 euro


Een batterygrip voor de Canon Eos 550D kost 75 euro, een batterygrip voor de Canon Eos 60D kost 89 euro en een batterygrip voor de Canon Eos 5D Mark II kost 99 euro. Voor de Nikon D3100 batterygrip en de Nikon D7000 batterygrip liggen de prijzen respectievelijk op 79 en 89 euro. U kunt tellen, u bespaart zomaar meer dan 100 euro op een ontzettend fijn stuk gereedschap in uw professionele fotokit. Van een Meike batterygrip gaat u geen spijt krijgen.

Review door FotoMovo
http://www.fotobooms.nl/detail/0/0/0/0/5337/Canon-Eos-5D-Mark-II-body.html

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief