• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
lowepro-200-aw-fotoapparatuur-rugzak

Lowepro 200AW / 100AW


Je hoort het wel vaker van survivalers, snowboarders, extreem hikers, mountainbikers, bergwandelaars, skaters, strandjutters of andere avontuurlijke en sportieve mensen. Je wilt je foto-apparatuur graag meenemen maar die dure camera met dito lens niet achteloos langs je lijf laten hangen en bij de eerste de beste rots of glijpartij gerinkel horen en je lens in 4 stukken over de grond zien rollen. Wat je ook niet wilt, is hardrennen met een camera om je nek en bijna vragen om een gebroken kaak of gat in je achterhoofd. Om dat soort ongemakken te voorkomen kun je de camera natuurlijk heel erg goed inpakken en in een soort van stalen koffertje met je mee gaan dragen. rugzak-voor-foto-apparatuurTenminste, als je op de koop toe neemt dat je veel goede fotomomenten gaat missen omdat het moment supreme al lang en breed voorbij is voor jij je camera uit die hutkoffer gehaald hebt. Lowepro, cameratassenfabrikant, voelde dit dilemma goed aan en biedt nu een alles-in-1 oplossing voor de sportieveling en de avonturier.

De Lowepro cameratassen zijn ontworpen met sportiviteit, ruwheid van het landschap en beroerde weersomstandigheden in het achterhoofd. Maar de oplossing moest tegelijkertijd ook licht en ademend zijn. En als allerbelangrijkste eis: de camera moest in een vloek en een zucht tevoorschijn gehaald kunnen worden voor het snelle fotowerk. En precies dat is Lowepro gelukt met twee verschillende soorten cameratassen. Geacht publiek, uw aandacht voor de Lowepro 200 AW en de Lowepro 100 AW.

lowepro_photo_sport_200awLowepro Photo Sport 200 AW

De eerste, de Lowepro Phoo Sport 200 AW , heeft een speciaal compartiment aan de zijkant waar uw camera met middelgrote zoomlens bevestigd feilloos in past. Toegang tot de camera in het zijvak is snel en soepel waardoor u geen belangrijk fotomoment mist. Na afloop van het moment kunt u de camera desgewenst vastsnoeren in het vak waardoor ook als u rent, de camera niet heen en weer gaat schudden. Dat noem ik pas flexibiliteit in een cameratas. In de AW200 is tevens een speciaal vakje voor uw memorycards, mobieltje en een vak voor een waterzak. Deze waterzak is niet inbegrepen bij de rugzak maar het vak is ook heel goed te gebruiken als opbergplek voor uw Ipad of netbook. Deze zijn dan ook veilig en tegen de omstandigheden beschermd. Daarnaast kunt u in de fotorugzak gewone spulletjes als een landkaart en boterhammetjes kwijt. Maar dat is wel erg gewoontjes voor deze rugzak ;-). De tas is afgewerkt van soepele en goede materialen met een duurzame UTS coating en een anti-transpirant achterzijde. De tas is voorzien van reflecterende belijning waardoor u goed zichtbaar bent in het donker. Dat komt uw veiligheid ten goede.

Goed denkwerk

Er is door Lowepro goed nagedacht over wat zo’n cameratas voor in het wild of tijdens het sporten wel en juist niet moest hebben en de 200 AW is mede daardoor sinds de introductie een enorme hit geworden onder ruwe bolsters en sportievelingen in Nederland en daarbuiten. Maakt het uzelf eens wat gemakkelijker om uw spullen veilig, droog - en toch snel voor handen - mee te nemen. Schaf de Lowepro Photo Sport 200 AW vandaag nog aan. Verkrijgbaar in zwart of oranje.

lowepro-100-aw-fotoapparatuur-slingbagLowepro Slingbag 100 AW

Over de tweede Lowepro tas kunnen we zeer kort en krachtig zijn. De slingbag bekend onder de naam Lowepro Photo Sport Sling 100 AW, heeft alles wat de AW 200 heeft behalve het speciale vak voor het waterreservoir. Het comfortabele rugzakharnas is vervangen door het snelle sling bag-systeem, wat vooral onder wielrenners en toerfietsers geliefd is. Ziet u iets dat u bevalt dan swingt u de rugzak gewoon naar voren zoals Lowepro dat van te voren ontworpen heeft en binnen enkele seconden staat u al klaar met uw camera in uw handen. Bekijk de video voor een demo.

Review door fOtOmOvO

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief